Pepe_GD napisał(a):Szkoda czasu i pieniędzy na tuleje. Lepiej je zregenerować, np tu http://www.regenerujemy.com
Właśnie zamontowałem od nich zregenerowane wahacze. Tuleja wewnętrzna jest wyższa od ori, guma dodatkowo wzmacniana, wygląda na prawdę pro. Bardzo dobry kontakt z zakładem, 100 zł za wahacz, zamawiasz, przysyłają Ci zregenerowane a swoje odsyłasz z powrotem po wymianie.
Jeśli ktoś się waha, śmiało można dzwonić P. Michał wszystko dokładnie objaśni i wytłumaczy całą regeneracje![]()
Z trwałością ciężko mi się wypowiedzieć, kilka dni temu robiłem wymianę. Jak będę w domu podeśle fotki porównawcze.
Pozdro
EDIT
Jak widać tuleja jest wyższa i wykonana z pełnej gumy, instalując regenerowany wahacz nie montujemy już tych pierścieni które przylegały od góry i dołu do starej tulei.
Pepe_GD napisał(a):A jakie Ty Yarecki masz pojęcie o produkcji elementów zawieszenia? I skąd wiesz jak dokładnie w/w producent wykonał dany element oraz z jakiej mieszanki gumy? Możesz to jakoś fachowo poprzeć? Siedzisz w tej branży?
Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do w/w produktu, niech zadzwoni do w/w firmy a P. Michał fachowo objaśni czemu element został wykonany w taki a nie inny sposób i sam podejmie decyzję czy wybierze regeneracje czy kupno OEM wahacza
Yarecki napisał(a):Co do mojej wiedzy, doświadczenia to nie musze nikomu nic udowadniać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości