maniek_ls400 napisał(a):A nie immo Ci się zablokował ? Zacznij od baterii w kluczyku. Na forum jest też opisane programowanie immo przejdź może taką precedurę ?
medyk napisał(a):Nie myslalem o immo, ale nie spodziewalem sie ze moze mechanicznie cos zablokowac. Z kolei dla czego mial by sie rozkodowac wczoraj auto wrocilo z wyprawy na zakupy i jak go postawilem tak stalo do dzisiaj. Dodam jeszcze ze to automat a one maja lekkie zamieszanie z polozeniem dzwigni od automatu, np nie wyciagniesz kluczyka w zadnej innej pozycji jak P i takie tam. Moze jest to cos zwiazane z tym mechanizmem? Poza tym jezeli wyciagne kluczyk ze stacujki to na desce zaczyna migac ta mala dioda a jak go wsadze spowrotem to przestaje, wiec wynika na to ze immo jest ok. Nie mam glowy do tego juz dzisiaj...Mam jeszcze taka cicha nadzieje ze jutro rano bedzie jak zawsze i odpali bez problemu..... ale to chyba sie nie wydazy
michalm320 napisał(a):Ja miałem blokadę stacyjki. Po demontażu i oględzinach gościa od zamków okazało się że wyrobiły się jakieś cybanty w stacyjce. Powymieniał, wziął chyba z 50-70zł i po problemie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości