przez PtK_ » 10 mar 2015, o 23:56
Nie no mk4 weszło od 2012 :> poprawcie mnie jesli sie myle ale nawet na allegro sa oferty mk4 od 2012 roku dlatego celuje w nowszy model po kompletnej zmianie nadwozia.
Jesli chodzi o moje auto to chetnie bym sie go nie pozbywal bo jestem bardzo zadowolony aczkolwiek chodzi mi o to iz dostalem dofinansowanie na nowsze auto z firmy dlatego musze wymienic swojego lexusa na jakies inne a ze nie chce odchodzic od lexusa to inna sprawa : ) Chce ponownie gs450h dlatego ze nie wyobrazam sobie zmiany na auto ze zmniejszona moca. Bylem na jezdzie probnej NX ale to auto nie przyspiesza bo wiadomo przesiasc sie na auto ktoro ma o polowe mniejsza moc to jest roznica. Wiec tak to wyglada. A niestety nowe auto z salonu kosztuje ponad 300 tys co dla mnie jest jednak za duzo jak za auto ktorym wyjedziesz z salonu i tracisz z miejsca 20% aczkolwiek ma to tez swoje zalety.
Tak czy siak celuje w wyzszego gs450h ktory najpierw mi sie nie podobal ale gdy wsiadlem do niego w salonie to sie zakochalem lub w audi a7.