Przedewszystkim chcialem sie serdecznie przywitac ! - Witam
i moze od razu przeprosic za to ze nie bede uzywal polskich znakow jako ze mieszkam za granica tutejsza klawiatura takowych nie posiada..
teraz do rzeczy....nadszedl moment w ktorym (nareszcie) rozgladam sie za Lexusem, zawsze mi sie marzyl ..milosc od pierwszego wejrzenia zreszta ogolnie do Japonskiej motoryzacji... dla mnie bez konkurncyjnie lepsze i piekniejsze od niemieckich konkurentow
W kwocie ktorej szukam domyslnie zainteresowalem sie IS250 z automatem... na jego temat przeczytalem juz wszystko wzdluz i wszerz . mialem okazje sie przejechac pomacac, poczuc ...wszystko pasuje .. ostatnio jednak zupelnie przez przypadek wpadalem na informacje na temat spalania GS300 III generacji.. i ku mojemu ogromnemu zdziwieniu, przynamniej wg. tego co podaja rubryki w internecie na trasie mozna osiagac spokojnie 8L/100km ... auto potrzebuje wlasnie na dlugie wygodne trasy .. na miasto mam mala sprytna hondke ktora swietnie sie sprawdza..
chcialbym jednak zapytac was posiadaczy GS300 III czy takie spalanie faktycznie jest osiagalne?... nie bralem pod uwage gs300 bo mialem wrazenie ze sa duzo duzo drozsze...no i 3.0 zdawalo mi sie zbyt paliwozerne. IS250 jest piekny ale GS jeszcze bardziej mi pasuje oba auta na ogloszeniach z mojej okolicy sa w takich samych cenach ( GS'y nawet minimalnie tansze i wykazuja troche mniejsze przebiegi ) jesli spalanie mialo by byc porownywalne to bez wachania wezme GS'a.
jedyne co zwrocilo moja uwage rozpatrujac GS III to informaja ze egzemplarze z poczatku produkcji biora olej ( prawda to ? jesli tak od jakiego rocznika mam sie rozgladac? )
z gory dziekuje za jakiekolwiek porady i informacje.