chrisskwi napisał(a):Nie pamietam właśnie czy jechałem z włączona klima czy nie, aż tak strasznie mnie nie pali aby kupić auto, najgorsze jest to iż nie jest to popularny wóz i wybór jest ciężki, tzn jeśli nie ograniczać sie do przebiegu auta to nawet jest w czym wybrać, ale z racji tego ze rocznie robię ok 30k km nie szukam auta z dużym przebiegiem, wole zapłacić więcej ale za 2 lata sprzedać bez problemów i kupić następny. No i ten bagażnik jest rzeczywiście malutki, chyba u mojej żony w yarisie jest większyjak to szprzedawca powiedział zmieszczą sie 3 skrzynki piwa i jeszcze coś na górę wejdzie
![]()
Nie mniej jednak akceptuje to ile miejsca jest w bagażniku, do przewożenia większych gabarytów mamy jeszcze avensis, gdzie bagażnik jest naprawdę ogromny
chrisskwi napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów, przymierzam sie do kupna GS-a w hybrydzie 3 gen, szukam auta raczej z przebiegiem do max 120 tys. Chciałbym sie dowiedzieć na co szczególnie zwrócić uwagę przy oglądaniu auta, jak np sprawdzić stan baterii, czy jest możliwość sprawdzenia ogonie stanu systemy hybrydowego? Jeśli juz zdecyduje sie na któreś auto napewno pojedzie do ASO na kompleksowy przegląd. Z góry dziękuje za odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości