Co do cen GS430 no to niestety zasada popytu i podaży a cena nie wzięła się z nikąd też mnie to boli że auta które mi się bardzo podobają są bardzo drogie w stosunku do konkurencji ale co człowiek zrobi

MM Nice Cars już dawno w polubionych, nie powiem ostatni 430 był zacny, teraz wiem że nie ma co się brandzlować przed ekranem tylko dzwonić, wsiadać i jechaćledziu wrote:
To zgłoś się do Michallw z naszego forum ma sporo 430ek a do tego jak zadzwonisz to dostaniesz rzetelną informacje.
Zamiast dołączać do wiecznych poszukiwaczy i grzebać w najtańszych ofertach prowadząc śledztwa napisz do Michała i będziesz miał temat z głowy o ile chcesz jeździć a nie gadać o jeżdżeniu i szukaniu.
W GS300 łancuch terkocze, to nic strasznego, ogólnie bezpośredni wtrysk w silniku brzmi ch...wo, mam to samo w IS-F, dobrze że wydech zagłusza te paskudne wtryskiwaczeBartas wrote:MM Nice Cars już dawno w polubionych, nie powiem ostatni 430 był zacny, teraz wiem że nie ma co się brandzlować przed ekranem tylko dzwonić, wsiadać i jechaćledziu wrote:
To zgłoś się do Michallw z naszego forum ma sporo 430ek a do tego jak zadzwonisz to dostaniesz rzetelną informacje.
Zamiast dołączać do wiecznych poszukiwaczy i grzebać w najtańszych ofertach prowadząc śledztwa napisz do Michała i będziesz miał temat z głowy o ile chcesz jeździć a nie gadać o jeżdżeniu i szukaniu.![]()
Dzisiaj w ramach walki z nudą pojechałem obejrzeć dwa tanieGS300 żeby mieć porównanie z V8 bo na papierze o dziwo osiągi wyglądają podobnie. W przyszłym tygodniu obejrzę perełkę i czas na jakieś decyzje.
Gdzieś już czytałem ale ktoś mi przypomni co oznacza taki krótki terkot zaraz pod odpaleniu?
Chłopie
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest