XWALDIK napisał(a):Witam Wszystkich. Mam zamiar kupić model GS 430.Czy przebieg silnika 200 tys. jest jakiś straszny? Jakie przebiegi osiągają te silniki? Mam na oku taki samochód z książką serwisową.Jestem ze Szkocji. Pozdrawiam.
XWALDIK napisał(a):To super. Nigdy nie miałem v8. Teraz bujam się hyundajem, a tam żeby coś uzyskać trzeba trochę podkręcić obroty.
Yarecki napisał(a):XWALDIK napisał(a):To super. Nigdy nie miałem v8. Teraz bujam się hyundajem, a tam żeby coś uzyskać trzeba trochę podkręcić obroty.
Zakochasz się w V8 - jest moc, i to nisko położona![]()
legato97 napisał(a):Nie ma co sie przejmowac takim przebiegiem, bierz I enjoy; )
XWALDIK napisał(a):Witam. Już jestem po oględzinach pierwszego samochodu. Okazał się w kiepskim stanie, a sprzedawca zachwalał że jest ideał. Nierówne fugi na przedniej i tylnej masce. Piszczące łożysko w silniku. Rdza w paru punktach nadwozia i zardzewiały układ wydechowy. Poztym brud w środku. Dalej już nie sprawdzałem. Po Mojej wizycie samochód zdrożał co ciekawe z 2990 na 3790.Dzisiaj jadę oglądać następne auto. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości