RealLife napisał(a):Też rozkminiam zakup RX II, dylemat pomiędzy 400H i 350. W innym wątku usiłuję wywołać tematy wad / usterek tych modeli, żeby upewnić się czy ta niezawodność dotyczy wszystkich, wybranych wersji, czy to w ogóle tylko mity i trzeba łożyć co chwile po kilka tysi, żeby lex jeździł. Słabo to idzie...
lenovo napisał(a):Dla mnie pękająca głowica w takim modelu jest nie przyjęcia. Mówisz że jeździsz z taką głowicą 2 lata. Rozumiem że tylko do pracy i z powrotem, bo w trasę bałbym się dalej pojechać niż 10 km. Poza tym przeczy to idei hybrydy którą kupuje się właśnie na miasto a nie na trasy.
lenovo napisał(a):... Mówisz że jeździsz z taką głowicą 2 lata. Rozumiem że tylko do pracy i z powrotem, bo w trasę bałbym się dalej pojechać niż 10 km. idei hybrydy którą ...
lenovo napisał(a):Dzięki za odpowiedź. Jak najbardziej rozumiem twoje podejście do problemu. Problem jest o tyle ciężki że nie ma jak sprawdzić jak ktoś dbał o samochód.95% lexusów jest sprowadzanych przez handlarzy. Grupy niemieckich samochodów nigdy nie będę brał pod uwagę. Jeździłem różnymi markami samochodów (japońskie i francuskie ) do tego diesle i w żadnym przypadku nie wydałem na naprawę więcej niż 1000 zł a lexus może kosztować 6000 zł (robot głowic )i stąd dylematy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość