ktora z wersji silnikowych jest najoszczedniejsza w miescie, ktora najbardziej niezawodna?
jak wyglada eksploatacja hybrydy? czy ewentualny serwis tylko w ASO?
istalacja LPG w 330 i 350 rzeczywiscie bezproblemowa?:)
kawszyn napisał(a):ktora z wersji silnikowych jest najoszczedniejsza w miescie, ktora najbardziej niezawodna?
Yarecki napisał(a):kawszyn napisał(a):ktora z wersji silnikowych jest najoszczedniejsza w miescie, ktora najbardziej niezawodna?
330 i 400h to są te same silniki.
Ogólnie jeździłem 400h i uważam rx'a za nieporozumienie, głośno i to bardzo, nie pali tyle ile się mówi, w zakręcie "lusterkami dotyka drogi", uczucie przelewającej się masy etc, wyleczył mnie skutecznie.
Jeśli SUV w tych pieniądzach to na pewno nie RX
Każdy z nich da się "zagazować" a czy bezproblemowo to już zależy od "majstra".
Jeśli chodzi o SUV to w cenie RX'a można znacznie lepiej wydać te pieniądze
MączeK napisał(a):Kazdy ma inne odniesienie do tematu i powie Ci co innego, dam Ci dobra rade jezli szukasz auta i nie potrzebujesz go kupi na juz, przejedz sie po komisach, salonach przejedz sie danym autem np: RX badz X3 Q5 czy np: XC60 wyjedz na miasto, droge szybkiego ruchu, porownasz sobie auta i bedziesz wiedzia co najlepiej wybrac.
kawszyn napisał(a):wychodzi na to ze RX to beznadziejny autoserio jest tak zle? gibanie sie na boki....to auto raczej nastawione na wygode, wiec mnie jakos to nie dziwi, ale ze glosno?
czytalem sporo opinii, ale w wiekszosci byly bardzo pochlebne, a tu zonk heh
skoro RX tak Ci nie lezy, to jaki inny SUV jest wg Ciebie wart 'tych' pieniedzy?
kawszyn napisał(a):chce lexusa, zaczalem od LS, ale zona sie boczy, wiec zjechalem z ambicjami do RX, ale z tylu glowy caly czas mialem XC90. volvo jednak ponoc ma problemy ze skrzynia biegow i jest bardziej plastikowe w srodku. zalezy mi na mega wygodnym, ale i malo awaryjnym aucie ze sporym bagaznikiem. chcialbym aby bylo to auto klasy premium, jedno z tych wiekszych. naczytalem sie fajnych opinii nt RX mk II.
poza XC90, co Twoim zdaniem jest lepsza propozycja alternatywna do RX?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość