Pawcio1979 napisał(a):Nie za duże ciśnienie jak na to auto? W GS300 mam 225/45/17, z przodu 2,4 bara a z tyłu 2,3 bara. Zawieszenie seria + sprężyny -30mm.
Na początek zobacz jak zjedziesz z ciśnieniem a jak to nie pomorze to do sprawdzenia zawieszenie, tłumienie amorów.
Rzeznix napisał(a):Też kupiłem zeetexy skuszony niskim współczynnikiem głośności, niską ceną i dużą ilością dobrych opinii... Szmelc jak diabli. Powyżej 70kmh miałem wibracje, przy 110 już mi całą budą trzęsło. Dałem na reklamację po 3 miechach i uznali bezproblemowo oddając pieniądze. Spróbuj podmienić koła na inne. Nie mogłeś kupić takich samych na przód i tył?
Teraz z własnego doświadczenia wiem, że naprawdę nie powinno się oszczędzać na oponach. Na zeetexach mogłem lecieć bokiem na suchym, obecnie na dębicach uhp presto jest to niemożliwe.
Kafecz napisał(a):Mialem podobny problem kiedys z BMW. Niestety a moze stety to byla wina opon. Po ok 3k km sie ulozyly.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości