Miałem to samo, w któryms poście było poruszane. Tyle, że dźwięk obejmował kolejne biegi, z miesiąca na miesiąc był słyszalny w większych zakresach obrotów. Zawiozłem do magika... rozebrał i od razu kazał kupować inną. Powiedział, że tu już nic nie da rady, i nawet mi jej nie pozwoli z powrotem włożyć bo się zabije na drodze. Inna sprawa, że ta skrzynia była już przez poprzedniego właściciela rozbierana, czyli coś trefna była i ktoś coś przy niej grzebał. Kupiłem na allegro za 400zł, wszystko ucichło.
Jeszcze powiem, z zakupionej skrzyni wypływał fajniutki czyściutki olej (94tys przejechane), z tej popsutej wypływał czarny brudny olej.
Pozostałe objawy były jak u Ciebie, dokładnie to opisałeś.
A i mam do Ciebi epytanie, jak już tam się dobrałeś (a rzeczywiście jest kupa roboty....) to jak Ci chodzi koło dwumasowe? jakie są luzy? możesz np zrobić fotkę i pokazać dokąd (np. zaznaczyć kąt) się przekręca środek względem zewnętrznej krawędzi (nie wiem jak to opisać

)? Bo coś mam przeczucie, że moje jakoś nienaturalnie się zachowuje... Przy dodawaniu gazu lub puszczaniu mam lekki luz, i nie wiem czy to to, czy np tylny most. Muszę się tym zająć bo to mnie denerwuje.