BeeMiX napisał(a):E92 M3 to już stare auto przy Lexie. Ale F32 M4 dostaniesz w podobnej kasie. Duzo szybsze, z potencjałem na więcej. Ale fakt, jakość wnętrza odbiega znacząca od Lexa
Przy takim przebiegu mało osób wybiera duża benzynę. Szanuje, nie jestem odosobniony w takim wypadku

niby masz rację ale zapominasz o jednym... że są rzeczy pozawerbalne chociażby takie jak grupa docelowa odbiorców takich marek jak bmw która średnio może każdemu odpowiadać, do tego masz jeszcze tzw.spokój ducha czyli nie prowadze rozkminek czy mam naprawić coś u mietka czy u heńka czy już panewki sa lepsze czy gorsze czy ten wypust rocznikowy pojeździ czy nie było mu to dane, więc tak jak gównolit z którego jest zrobiona deska rozdzielcza można pominąć tak gównolit mechaniki chyba nie za bardzo... i biorąc pod uwagę wyczyny tej marki przy zwyklakach to czego można spodziewać się przy dołożeniu gadżetów 5 razy więcej?.
Pewnie napiszesz że coś jest wolniejsze albo szybsze i tu znowu mamy problem bo to cały czas są auta seryjne których wyższość często jest odnajdywana w idealnych warunkach czyli jakiś spot, autostrada nocą i wtedy okazuje się ze np M3 e92 jest szybsze o 5długości od is-fa co dla pleców kierownika jest nie zauważalne a do tego wystarczy drobna zmienna chociażby w postaci przyhamowania i już różnicy brak. Więc czy ten jeden wybrany moment z życia auta jest warty całego zachodu wokół niego...???
Ogólnie pewne tematy są mocno dyskusyjne...