grucha2666 napisał(a):Zamiast zmieniać auto może lepiej je wygłuszyć ? ja to robiłem w swoim IS 300 i efekt jest naprawdę ekstra. Wygłuszaj:
1. Bagażnik (cała podłoga i ćwiartki od wewnątrz),
2. Drzwi przód/tył,
3. Nadkola przód i tył.
Jak masz więcej cierpliwości i $$ możesz się pokusić o wygłuszenie podłogi od wewnątrz ale to już spora akcja. Ja zrobiłem te 3 punkty powyżej i wyjazd do chorwacji to czysta przyjemność i cisza.
tomlex napisał(a):Mam is 200 i robię dziennie około 50 km trasy ekspresówką do pracy co jest męczące (chodzi o hałas) i z tego powodu zastanawiam się nad zmianą auta, ale po przejrzeniu ogłoszeń nie znalazłem nic sensownego co mogłoby zastąpić is 200
Dawid0ss napisał(a):grucha2666 napisał(a):Zamiast zmieniać auto może lepiej je wygłuszyć ? ja to robiłem w swoim IS 300 i efekt jest naprawdę ekstra. Wygłuszaj:
1. Bagażnik (cała podłoga i ćwiartki od wewnątrz),
2. Drzwi przód/tył,
3. Nadkola przód i tył.
Jak masz więcej cierpliwości i $$ możesz się pokusić o wygłuszenie podłogi od wewnątrz ale to już spora akcja. Ja zrobiłem te 3 punkty powyżej i wyjazd do chorwacji to czysta przyjemność i cisza.
Gdzie robiłeś, jaki $$, ile kg dorzucili w auto ?
Dawid0ss napisał(a):ile kg dorzucili w auto ?
tomlex napisał(a):Wygłuszając podłogę w bagażniku robiłeś to także w miejscu koła zapasowego?
tomlex napisał(a):Wygłuszając podłogę w bagażniku robiłeś to także w miejscu koła zapasowego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości