allenddz napisał(a):A co do lexusa jest tanie? Jak ktoś kupuje to auto to raczej liczy się z tym, że jak coś się zrypie to będzie musiał trochę rzygnąć z kieszeni:) co zdarza się na szczęście bardzo rzadko.
allenddz napisał(a):klexus Twoim tokiem myślenia wychodzi na to, że ( oczywiście jest to tylko moje zdanie i nie chciałbym żebyś się za to obrażał) ważny jest wygląd auta, tak żeby wszystkich, którzy poruszają się autami gorszej klasy ściskało w środku i język z zazdrości uciekał im do tyłeczka, nie ważne czy bedziesz w stanie go utrzymać a w razie W to niech sobie stoi w garażu czy na parkingu no bo przecież go masz. Wydaje mi się, że jeździ sie autem takim na jakie kogoś stać a nie na pokaz. Mówisz, że naprawa amortyzatorów nie jest tania. Może dla Ciebie jest to spory wydatek a dla kolegi Emiliana nie. Więc wydaje mi się, że jeśli ktoś decyduje się na auto tej klasy to liczy się z kosztami części zamiennych itp. No albo jak to niektórzy mówią liczy się tylko lans nie ważne, że mieszka się w bloku w mieszkaniu 50m2 jak na parkingu stoi nowa bmw7 (czesty widok w Polsce) w kredycie na 10 lat. Polecam do przesłuchania http://www.youtube.com/watch?v=xhyBHmBrAMc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości