Zapraszam do wywiadu z Pawłem Małaszyńskim, któy już niedługo zasiądzie za kieorwnicą Lexusa CT 200h:
http://testysamochodowe.pl/ambasador-be ... -pawlem-m/
barteg10gg napisał(a):Srednio to wygląda że ambasadorem marki jest gość który otwarcie mówi że on nie za bardzo z motoryzacją ..choć nic do niego jako człowieka nie mam uważam że lepiej byłoby gdyby funkjcę taką pełnił ktoś słynący z miłości do aut ale cóż..PS. Jeśli to nie tajemnica to czy autor tego wątku jest może redaktorem autogalerii?:)
barteg10gg napisał(a):Srednio to wygląda że ambasadorem marki jest gość który otwarcie mówi że on nie za bardzo z motoryzacją ..choć nic do niego jako człowieka nie mam uważam że lepiej byłoby gdyby funkjcę taką pełnił ktoś słynący z miłości do aut
barteg10gg napisał(a):Srednio to wygląda że ambasadorem marki jest gość który otwarcie mówi że on nie za bardzo z motoryzacją ..choć nic do niego jako człowieka nie mam uważam że lepiej byłoby gdyby funkjcę taką pełnił ktoś słynący z miłości do aut ale cóż..PS. Jeśli to nie tajemnica to czy autor tego wątku jest może redaktorem autogalerii?:)
rosmpl napisał(a):w końcu lepiej niż Dorota Gardias lub inna gwaiazda z TVN turboznawca motoryzacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości