Witam mam problem... otóż chcę w moim is200 wymienić całą tapicerkę z weluru na alcantarę ze skórą. Mam fotele manualne a planuję włożyć te skórzane full elektryczne. I mam następujący problem --- po stronie kierowcy mam 3 wtyczki które nie pasują do fotela elektrycznego (jedna wtyczka) a po stronie pasażera nie ma nic . potrzebowałbym ewentualnie schemat kostek/podłączeń elektryki foteli by instalację pociągnąć... dziękuję za pomoc i zainteresowanie
podłoga ma kierowcy u mnie ma wyjście właśnie tych 3 wtyczek (tych o których piszesz) a fotele elektryczny tylko jedną i całkiem inną. Pasażera jeszcze raz poszukam ale jak na razie nie widać
GOLDI nie przenoszę bo to już szukałem (w pierwsze j kolejności) i mam nawet wydrukowane tylko dalej nic mi to nie mówi , a w ogóle je przepatrzyłeś? nie ma tam odpowiedzi na moje pytanie/ prośbę
tak Szymuś na bazie tego co tam jest podane doskonale można wyczuć co gdzie powinno być podpięte przecież tam dużej filozofii nie ma zerknij jeszcze raz
Fotel manualny różni się od elektrycznego wtyczkami , nie idzie ich spasować (cały dzień przekładałem wnętrze ) jedyne co pasuje to poduszki i nawet w tym samym kolorze są (żółty) , a czujnik pasów już nie. Jutro zdjęcia bo ja opadam już z sił a szkoda mi rozbierać i niszczyć ori wtyczki , chciałem lexa jak najbardziej w orginale narazie
Dziwne ja mam manuala wersję najubozsza i wstawiłem z Anglika pełna elektryka i podgrzewanie jedyny problem to czujnik pasów (przełożenie że starych i podgrzewanie pasażera ale to plus poprowadzić a resztę kabli miałe.