viewtopic.php?f=38&t=11571&p=101829&hil ... cą#p101829
Otóż wydaje mi się, że problem nie został rozwiązany, a i u mnie światła mijania świecą trochę za nisko.
Czy ktoś z Was rozwiązał u siebie ten problem?

Z góry wielkie dzięki za wypowiedzi!

Nie no po za tylnym zderzakiem i dwojgiem drzwi z lewej strony, jestem pewien że pas przedni i mocowanie lampy są dobrze przykręcone..gmiter wrote:Trzeba sie naprawdę sporo nakręcić. Druga rzecz to czy dobrymi kręciszmoże odkręcasz pas przedni albo mocowanie lampy
)
Wielkie dzięki za uświadomienie, bo dokładnie z taką samą myślą odpuściłem sobie dalsze kręcenie..hydrant23 wrote:tak tak ja tez tak się dziwiłem i nie widziałem róznicy ,aż sie bałem ze odkręcę śrubę
Siema. Ile stałeś od ściany przodem pojazdu? Ustawianie w garażu to idiotyczny pomysł bo nie będziesz widział różnicy w ustawieniu. Dopiero jak będziesz stał z jakieś 6m od niej to dopiero zobaczysz jakąkolwiek różnicę w poziomie. Regulować pojedź na stację diagnostyczną i ustawisz je prawidłowo (mijania oraz drogowe).Seb-GS430 wrote:No właśnie wziąłem się za te śruby regulacyjne i w garażu na ścianę patrząc- dostrzegłem brak jakiejkolwiek zmiany jak kręcę śrubami..
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests