Nie działa grafika na wyświetlacU

Wszystko co związane z problemami w układzie elektrycznym.

Nie działa grafika na wyświetlacU

Postprzez maxiee » 25 lip 2018, o 22:56

Witajcie, mam problem. Dzisiaj wymieniałam uszkodzona pompę chłodzenia invertera. Akumulator odpiety. Po ponownym podłączenia aku na wyświetlaczu nie mam w ogóle grafiki, czy auto jedzie na silniku spalinowym czy elektrycznym. Baterie się ładują ale nie widać nic innego na wyświetlaczu. Może to błachostka ale za chiny nie wiem co zrobić.

Lexus Gs 450h 2006 r

Bardzo Was proszę o pomoc.

Wysłane z mojego HTC One A9s przy użyciu Tapatalka
maxiee
Lex user
 
Posty: 32
Dołączył(a): 5 lut 2017, o 18:49
Model Lexusa: GS450h
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Koniecpol

Nie działa grafika na wyświetlacU

Postprzez maxiee » 25 lip 2018, o 23:20

Dodam też że na desce rozdzielczej też nie pokazuje czy silnik spalinowy działa czy elektryczny czy ładuje baterie

Nigdy nie miałem takiego problemu po odpięciu aku

Wysłane z mojego HTC One A9s przy użyciu Tapatalka
maxiee
Lex user
 
Posty: 32
Dołączył(a): 5 lut 2017, o 18:49
Model Lexusa: GS450h
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Koniecpol

Nie działa grafika na wyświetlacU

Postprzez maxiee » 26 lip 2018, o 09:21

Ok, dziękuję za pomoc. Sprawdzę i dam znać

Wysłane z mojego HTC One A9s przy użyciu Tapatalka
maxiee
Lex user
 
Posty: 32
Dołączył(a): 5 lut 2017, o 18:49
Model Lexusa: GS450h
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Koniecpol

Nie działa grafika na wyświetlacU

Postprzez maxiee » 27 lip 2018, o 17:07

Zasilanie na aku 11,8 na wyłączonym silniku.

Wysłane z mojego HTC One A9s przy użyciu Tapatalka
maxiee
Lex user
 
Posty: 32
Dołączył(a): 5 lut 2017, o 18:49
Model Lexusa: GS450h
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Koniecpol


Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości