LS400 problem z nawiewem

Wszystko co związane z problemami w układzie elektrycznym.

LS400 problem z nawiewem

Postprzez tditsr » 21 gru 2018, o 02:13

Witam.
Po zakupie LS400 próbuję ogarnąć problemy z elektryką. Jedynym z nich jest nawiew. Całe sterowanie klimatyzacją i nawiewami działa, temperaturę można ustawić, silniczki chodzą, problemem jest dmuchawa. Po kupnie LS'a w ogóle nie załączała się dmuchawa, dopiero po paru dniach i paru set kilometrach ni z tego ni z owego załączyła się po parunastu kilometrach. Obecnie tak to właśnie wygląda, samochód musi się rozgrzać i dopiero wtedy rusza dmuchawa. Samochód ostygnie - znów nie działa.
Jakieś sugestie? :)
tditsr
Nowy lex user
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 gru 2018, o 15:12
Model Lexusa: LS400
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk

Re: LS400 problem z nawiewem

Postprzez Krawcol82 » 21 gru 2018, o 09:30

A czy na zimnym silniku, zaraz po rozruchu, jak ustawisz nawiew na szybę, to również nie dmucha?
Krawcol82
Lex user
 
Posty: 111
Dołączył(a): 3 kwi 2014, o 23:47
Model Lexusa: LS460
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Polska

Re: LS400 problem z nawiewem

Postprzez tditsr » 21 gru 2018, o 15:32

Niestety nie.
tditsr
Nowy lex user
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 gru 2018, o 15:12
Model Lexusa: LS400
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk

Re: LS400 problem z nawiewem

Postprzez tditsr » 21 gru 2018, o 15:33

Właśnie jestem w trasie Gdańsk - Wrocław i dmuchawa ruszyła dopiero po ok. 150km :(
tditsr
Nowy lex user
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 gru 2018, o 15:12
Model Lexusa: LS400
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk


Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości