1.Cały problem polega na tym, iż nie mogę zapisać swoich ustawień fotela, przyciski na drzwiach tak jak by nie reagują.(Fotele normalnie działają) Tylko tak jakby był to problem z pamięcią sterownika foteli.
Tak wiem, że powinno się przytrzymać oba przyciski czyli L1 i SET aczkolwiek dowiedziałem się też, że powinien temu towarzyszyć sygnał dźwiękowy, który u mnie nie występuje.
Zapłon i pozycja na "P" oczywiście też była obecna przy tym,później kombinacja z ręcznym doszła. Szyby mam wyregulowane oczywiście po poprzednim odpięciu aku, doczytałem i oczywiście zastosowałem też regulacje z forum polegającą na odpowiednim ręcznym skalibrowaniu foteli- max do przodu przesunięcie, do tyłu itd. ale też miał występować przy tym sygnał dźwiękowy- oczywiście nie było go u mnie.
Bezpieczniki również sprawdziłem, więc to nie to o ile dobre sprawdziłem

Słyszałem również żeby wypiąć zasilanie bezpośrednio z sterownika odpowiedzialnego za pamięć foteli, który znajduje się w drzwiach ale jeszcze tego nie sprawdziłem, nawet nie wiem gdzie zacząć rozbierać drzwi od wewnątrz bo jestem młodzikiem z małym doświadczeniem przy takich sprawach.(Jak ktoś coś tam kiedyś rozbierał, to może podpowiedzieć gdzie zacząć najlepiej tak by nic na siłę nie zniszczyć jak mnie coś tam hmmm... zdenerwuje

2.Jest jeszcze jedna rzecz, która być może jest z tym powiązana, mianowicie gdy daje bieg wsteczny, lusterka powinny się pochylić w dół by lepiej widzieć ale tej funkcji jeszcze nie miałem okazji przetestować bo nie wiedziałem o tym, że ją posiadam, w każdym razie nie działa to u mnie automatycznie po wejście na bieg wsteczny.Ktoś coś może poradzić

Tak wiem, że dla nie których są to bzdety i kolejny podobny temat, który już wiele razy był ale skoro są te opcje w samochodzie, to fajnie by działały i poprawiały komfort użytkowania Lexa.( przeczytałem wiele wątków na tym forum i potestowałem i nadal, nie wiem jak to mogę naprawić. )