Szanowni Państwo,
Mam do wymiany przednie wahacze w LS600hl z 2007 roku. Serwis za same części chce 15460 zł. Czy ktoś miał doświadczenie z zamiennikami? Będę wdzięczny za wszelkie rady.
Ukłony,
Genesis
LS600hl - wahacze przód
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: LX 460
- Kontakt:
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS430
- Kontakt:
LS600hl - wahacze przód
Hej. Jeśli zużyły się tuleje gumowo metalowe, których teoretycznie nie da się wymienić to o ile pamiętam w Markach pod Warszawą jest magik który naprawia takie rzeczy. Mogę poszukać namiar jeśli to o to chodzi bo robiłem u niego taka naprawę ze dwa czy 3 lata temu. Do dziś wszystko jest ok.
Pzdr Q3
Edit: znalazłem na szybko. To niezupełnie Marki ale pod Warszawą. Wszystko jest tutaj: blonski.com.pl.
Pzdr Q3
Edit: znalazłem na szybko. To niezupełnie Marki ale pod Warszawą. Wszystko jest tutaj: blonski.com.pl.
-
- Nowy lex user
- Kontakt:
Re: LS600hl - wahacze przód
Dziękuję za szybką odpowiedź. Niestety, muszę wymienić cały komplet przednich wahaczy. Dwa są pęknięte.
Ukłony,
Genesis
Ukłony,
Genesis
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
- Kontakt:
Wszystko zależy od firmy. Masz coś konkretnego upatrzone?Genesis pisze:Szanowni Państwo,
Mam do wymiany przednie wahacze w LS600hl z 2007 roku. Serwis za same części chce 15460 zł. Czy ktoś miał doświadczenie z zamiennikami? Będę wdzięczny za wszelkie rady.
Ukłony,
Genesis
-
- Nowy lex user
- Kontakt:
Nie, dlatego pytam.
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
- Kontakt:
A masz numery części na podstawie których zrobiono wycenę ?Genesis pisze:Nie, dlatego pytam.