Witam , jestem tu nowy ..., proszę o informację jak zabezpieczyć koła przed kradzieżą , nakretki zabezpieczające , może coś innego , lepszego .
Dziekuję za informację
jak zabezpieczyć koła przed kradzieżą
-
- Lex user
- Model Lexusa: nx 350 h
- Kontakt:
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS430 GS300 IS200
- Kontakt:
Re: jak zabezpieczyć koła przed kradzieżą
nic innego i lepszego nie ma
no jeszce AC
no jeszce AC

-
- Lex user
- Model Lexusa: GS430 MK3
- Kontakt:
Po tym, jak zepsułem przejściówkę do nakrętek zabezpieczających, przestałem widzieć w nich jakikolwiek sens
Nasada 19, młotek, 3 uderzenia i można już normalnie taka nakrętkę odkręcić
Chyba, że są jakieś lepsze niż ja miałem.

-
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS430 GS300 IS200
- Kontakt:
żadne nie dają 100% pewności i każde można zdjąć ale jak złodziej widzi, że ma samochód z zabezpieczeniem a znajdzie spokojnie bez to który wybierze?
ten, przy którym trzeba narobić hałasu czy cichutko można zdjąć koła stawiając samochód na cegłach?
a niestety cały czas kradną koła
ja przejściówkę zgubiłem - na szczęście zabezpieczenie kupowałem w ASO więc bez problemu dokupiłem nową po kodzie z opakowania choć byłem już przygotowany na odkręcanie siłowe
ten, przy którym trzeba narobić hałasu czy cichutko można zdjąć koła stawiając samochód na cegłach?

a niestety cały czas kradną koła

ja przejściówkę zgubiłem - na szczęście zabezpieczenie kupowałem w ASO więc bez problemu dokupiłem nową po kodzie z opakowania choć byłem już przygotowany na odkręcanie siłowe

-
- Lex user
- Model Lexusa: GS 300 Prestige LPG Prins 2008
- Kontakt:
To zrób to z "Królakiem". Jeżeli się uda to tylko za pomocą specjalnych narzędzi. Oni nie stosują do swoich wyrobów ciastoliny wyglądającej jak metalheis pisze:Po tym, jak zepsułem przejściówkę do nakrętek zabezpieczających, przestałem widzieć w nich jakikolwiek sensNasada 19, młotek, 3 uderzenia i można już normalnie taka nakrętkę odkręcić
Chyba, że są jakieś lepsze niż ja miałem.