szejk_m napisał(a):Nie dalej jak 3 tygodnie temu wymieniałem u siebie tarcze + klocki (powodem było potworne bicie tarcz i spore ranty).
Inter-Cars
1: klocki Kashiyama (C12072) 137.07 zł/klp
2: tarcze Brembo (09.8402.10) 328.47 zł/szt
Towar solidnie wykonany. 3 tygodnie to zdecydowanie za mało na wydawanie opinii, ale jak na razie nie mam zastrzeżeń.
Pzdr.
maniek_ls400 napisał(a):szejk_m napisał(a):Nie dalej jak 3 tygodnie temu wymieniałem u siebie tarcze + klocki (powodem było potworne bicie tarcz i spore ranty).
Inter-Cars
1: klocki Kashiyama (C12072) 137.07 zł/klp
2: tarcze Brembo (09.8402.10) 328.47 zł/szt
Towar solidnie wykonany. 3 tygodnie to zdecydowanie za mało na wydawanie opinii, ale jak na razie nie mam zastrzeżeń.
Pzdr.
Jestem pełen obaw tej kashiyamy... Jeśli masz jeszcze 150zeta to wymień te klocki na TRW lub Ferodo. kashiyama są tak twarde, że po 100kkm będziesz miał żyletki z tarcz a klocki jak nowe - przez to powyginasz tarcze i będziesz wściekły za te 137,07zł.. Zapytaj kogokolwiek, kto ma do czynienia z japończykami - w samym intercars padaja słowa "niepolecamy".. Ja ostatnio kupiłem TRW i jestem bardzo zadowolony - mają blaszki anti-shim w cenie - dzięki temu hamowanie jest bez pisku. Drugie w kolejce to Ferodo a na końcu (ze względu na cenę) - OEM (takie wrzuciłem do LS430 i też ładnie hamują)..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości