IgoR_KilleR napisał(a):O kur**, 2 stówy to trochę sporawo. Mam nadzieję, że to są tylko warszawskie ceny, jak ostatnio nabijałem to płaciłem stówkę, ale to było bez odgrzybiania i bez sprawdzania szczelności (co się zemściło, bo była nieszczelność).
czaplon napisał(a):IgoR_KilleR napisał(a):O kur**, 2 stówy to trochę sporawo. Mam nadzieję, że to są tylko warszawskie ceny, jak ostatnio nabijałem to płaciłem stówkę, ale to było bez odgrzybiania i bez sprawdzania szczelności (co się zemściło, bo była nieszczelność).
Przede wszystkim to nie ma potrzeby wymieniania całego nowego czynnika chłodzącego. Jedyne co to trzeba uzupełnić ten który jest do tego katalogowego 0,5-0,6 kg. Mi np weszło 0,3 kg i zapłaciłem 75 zł. Do tego dochodzi odgrzybianie, sprawdzenie szczelności. Cały kompletny przegląd klimy wychodzi 150-200zł (co najmniej 1/3 ceny to cena czynnika, więc nie ma jednoznacznego kosztu).
Bania napisał(a):Hello, czy ktoś wie gdzie w IS200 znajdę odpływ skroplonej wody z klimy?
Niepokoi mnie nieprzyjemny zapach, pomimo niedawnego odgrzybiania i dezynfekcji nadal czuć ten swąd.
Obstawiam że to zatkany odpływ.
Ktoś przerabiał ten temat?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości