KABEL DIAGNOSTCZNY Z PŁYTKĄ

Czyli wszystkie porady oraz pomysły na własnoręczne przeróbki.

KABEL DIAGNOSTCZNY Z PŁYTKĄ

Postprzez kubaty3 » 15 lut 2016, o 15:03

wITAM . KUPIŁEM KABEL DJAGNOSTYCZNY I PŁYTKE. ZAINSTAlowałem na laptopie. program i kabel . po włączneiu ukazuje sieprogram techstream (ver10.10.018)

po otwarciu programu jest panel jak co kolwiek wybiore z menu pokazuje sie że musze wpisac jakiś klucz . pytanie z kąd wziąć ten klucz?
kubaty3
Lex user
 
Posty: 45
Dołączył(a): 5 sie 2011, o 14:24
Model Lexusa: ls400
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk

Postprzez legato97 » 15 lut 2016, o 16:24

A na plytce nie ma kruka do podmiany?;)
Lub w doc instrukcji?
Avatar użytkownika
legato97
Administrator
 
Posty: 3763
Dołączył(a): 21 wrz 2010, o 17:07
Model Lexusa: GS300,GS430
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: OLSZTYN, LONDYN

Re: KABEL DIAGNOSTCZNY Z PŁYTKĄ

Postprzez margolll » 15 lut 2016, o 16:29

Znajdz w folderze na dysku gdzie zainstalowany jest techstream, plik IT3System.ini i zmien w nim wartosc TISFunction-=1 na 0
Avatar użytkownika
margolll
Lex user
 
Posty: 51
Dołączył(a): 15 maja 2015, o 17:28
Model Lexusa: IS300 Sport
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Bielsko-Biała


Powrót do Zrób to sam

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość