legato97 napisał(a):Nigdy nie widzialem jak nowy oryginal w mk1 pracuje;) Ale cena mega dobra.
malasz napisał(a):legato97 napisał(a):Nigdy nie widzialem jak nowy oryginal w mk1 pracuje;) Ale cena mega dobra.
Ok... poniosło mnie z tym oryginałem. Tak czy siak maska podnosi się jak wacek na widok niezłej lali, a kupić nowe siłowniki dedykowane do tego modelu to chyba graniczy z cudem, lub za słabo szukałem.
malasz napisał(a):Witam. Jeśli ktoś miał kłopot ze znalezieniem siłowników maski lub klapy do tegoż modelu to z własnego doświadczenia polecam takie coś: SKODA OCTAVIA (1U2, 1U5).LIMUZYNA 5-DRZWIOWA Roczniki od 03.1997. Długość:490mm skok:200 siła:500. Zamontowałem na razie do maski, po wykręceniu starych...rozbiciu główek trzymających uchwyty kulowe i wsadzeniu ich w nowe od Skody idealnie pasowały . Maska ładnie trzyma się . Jeśli chodzi o klapę to zamierzam zastosować takie same tylko potrzebna lekka modyfikacja gdyż stare mają na jednym końcu zaczep kulowy a na drugim oczko. Więc odpiłuję oczko ze starego i dospawam do nowego i powinno hulać. Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości