W tym momencie jest tego sporo na ebayu.co.uk , ale tak naprawdę to kwestia ceny robi swoje... Najlepiej znaleźć używaną w PL, ale ciężko zagwarantować kiedy i czy w ogóle taka się trafi :/
Przem napisał(a):Na ebayu UK nie znalazlem, wyskakuje tylko z za wielkiej wody wysylka. Może jakies inne zrodlo z UK? bo to idzie ogarnac.
Zza wielkiej wody też można, sam zamawiałem przez Ebaya parę rzeczy do Leksa, właśnie z USA i doszły bez problemu w całości. Oczywiście wszystko kwestia ceny
Czy taka dokładka była by z abs-u czy laminat? Zastanawia mnie dlaczego ktoś z miłośników na forum nie postara się o danie wzoru dokładki do zrobienia z laminatu kilka szt.na próbę .podejrzewam,że chętni by się znależli na zakup ..Jaki byłby koszt takiej dokładki z laminatu.przecież można podjechać gieesem z taką dokładka lub z fotka do producenta laminatów i podpytać co i jak..Ja osobiście mieszkam daleko i na dodatek na wsi wiec brak takich perspektyw,a zamawianie z ebaya za ponad 500 zł mi się nie widzi...co wy na to.?