Witajcie , nie jestem pewien czy to dobry dział , ale mam pytanie czy ktoś ma lub próbował założyć felgi 18 cali do ISFa , mieszczą się na tarcze ?
Pozdr
c-7 napisał(a):BeeMiX , dzięi za info - chyba nie chcę wiedzieć ile kosztują zaciski od Gallardo .
Mógłbyś w wolnej chwili zmierzyć średnicę felgi od środka , jaki masz układ ramion w feldze ?
Znasz może jakąś inną modyfikacje hamulców z przodu - może pasują jakieś tarcze 330mm z innego auta plus inne zaciski ?
Pozdr
ledziu napisał(a):c-7 napisał(a):BeeMiX , dzięi za info - chyba nie chcę wiedzieć ile kosztują zaciski od Gallardo .
Mógłbyś w wolnej chwili zmierzyć średnicę felgi od środka , jaki masz układ ramion w feldze ?
Znasz może jakąś inną modyfikacje hamulców z przodu - może pasują jakieś tarcze 330mm z innego auta plus inne zaciski ?
Pozdr
To że zaciski są od gallardo nie oznacza nie wiadomo jakiej ceny. Muisz sie dowiedzieć czy czasami nie są takie same jak w mniej prestiżowej marce.
Co do ramion w feldze jezeli wchodzi na styk to musiałbyś przypasować Twoje felgi bo na oko może być problem. Dokładnie tak jak miałem u siebie że ramiona 1mm zawadzały zacisk.
Ja miałem u siebie (GS)komplet evoX około 350mm i super się sprawdzały w stosunku do ceny.
c-7 napisał(a):Jak dobrze zrozumiałem zaciski klocki i tarcze z evoX ? Ile tłoczków ma zacisk ?
Jaki to koszt orientacyjny ?
c-7 napisał(a):Jaki był koszt zacisków ?
Musiałeś do nich dorobić adaptery ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości