Nawigacja 2016 z lektorem PL.

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radioodtwarzacze, nawigacje GPS, radia CB

Re: Nawigacja 2016 z lektorem PL.

Postprzez Mike_sti » 21 lut 2016, o 23:04

@szyman_leo
a przeczytałeś lekturę o nagrywaniu i pewnie wiesz jąką trzeba mieć nagrywarkę ? przerabiałem to z rav4, ciężko było...
Mike_sti
Lex user
 
Posty: 55
Dołączył(a): 31 mar 2015, o 23:45
Model Lexusa: is250
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Toruń

Re: Nawigacja 2016 z lektorem PL.

Postprzez szyman_leo » 21 lut 2016, o 23:16

Mike_sti napisał(a):@szyman_leo
a przeczytałeś lekturę o nagrywaniu i pewnie wiesz jąką trzeba mieć nagrywarkę ? przerabiałem to z rav4, ciężko było...

Tak, zapoznałem się z listą wypalarek, na których zwiększa się szansa na sukces. Właśnie zastanawiam się nad zakupem LiteOna z tej listy, tylko nie mam stacjonarnego kompa.

PS. "I jak mówią, tak robią :dirol: ", nagrywareczka zamówiona, a kompa się poszuka po sąsiadach :kawa:
Jednak stare pokolenie tak szybko się nie poddaje :stary:
Apetyt IS250 Obrazek
Apetyt CT200h Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
szyman_leo
Lex user
 
Posty: 219
Dołączył(a): 24 lut 2015, o 00:28
Model Lexusa: IS250, CT200h
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa

Re: Nawigacja 2016 z lektorem PL.

Postprzez darek31 » 22 lut 2016, o 00:32

owczar napisał(a):300 zł za piracka navi. Wolałbym zapłacić te kasę za oryginalną navi 2 języku angielskim.


Ja wolę PL :ok:
darek31
Lex user
 
Posty: 53
Dołączył(a): 2 sie 2015, o 23:23
Model Lexusa: IS
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Radomsko

Re: Nawigacja 2016 z lektorem PL.

Postprzez owczar » 22 lut 2016, o 09:56

Sprzedawca zapomniał tylko wspomnieć o pokryciu. Kolejna kwestia czy to jest DL czy SL. Jeśli ta druga to będzie miała może ze dwa kraje.

Polska wersja nie ma komend głosowych na autostradach i zamiast nazw miejscowości trzeszczy dość nieprzyjemnie. Może tutaj ktoś zrobił to lepiej, ale warto na to zwrócić uwagę.
owczar
Moderator
 
Posty: 3628
Dołączył(a): 26 lut 2014, o 11:53
Model Lexusa: Lexus
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Polska

Postprzez lopek » 22 lut 2016, o 20:57

Ta ma komendy głosowe po polsku, i nie trzeszczy na autostradach. Pokrycie polski w E1C ver2 jest bardzo szczegółowe. A co do kraju to jaki dusza zapragnie oczywiście z Eu
lopek
Nowy lex user
 
Posty: 17
Dołączył(a): 29 sty 2016, o 10:34
Lokalizacja: Warszawa
Model Lexusa: gs
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa

Re: Nawigacja 2016 z lektorem PL.

Postprzez owczar » 22 lut 2016, o 21:07

Czy w E1C jest na przykład cała S8 z Wrocka do Łodzi?
owczar
Moderator
 
Posty: 3628
Dołączył(a): 26 lut 2014, o 11:53
Model Lexusa: Lexus
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Polska

Re:

Postprzez darek31 » 23 lut 2016, o 00:54

lopek napisał(a):Ta ma komendy głosowe po polsku, i nie trzeszczy na autostradach. Pokrycie polski w E1C ver2 jest bardzo szczegółowe. A co do kraju to jaki dusza zapragnie oczywiście z Eu


Rozumiem, że masz takie mapy, testowałeś, wgrywałeś i wszystko jest ok?
darek31
Lex user
 
Posty: 53
Dołączył(a): 2 sie 2015, o 23:23
Model Lexusa: IS
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Radomsko

Re: Nawigacja 2016 z lektorem PL.

Postprzez Yarecki » 23 lut 2016, o 01:06

owczar napisał(a):Czy w E1C jest na przykład cała S8 z Wrocka do Łodzi?

Ostatnio w ASO zapodałem najnowszy update do Auris 2 paczka z 2015 taka jest obecnie najnowsza i za cholerę nie ma całej S8 :biggrin2:
Nie wiem jak oni to robią.
Yarecki
Lex Master
 
Posty: 2005
Dołączył(a): 29 wrz 2012, o 18:10
Model Lexusa: gs
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Polandia

Nawigacja 2016 z lektorem PL.

Postprzez lopek » 23 lut 2016, o 07:17

owczar napisał(a):Czy w E1C jest na przykład cała S8 z Wrocka do Łodzi?

Nie jechałem całą s8
lopek
Nowy lex user
 
Posty: 17
Dołączył(a): 29 sty 2016, o 10:34
Lokalizacja: Warszawa
Model Lexusa: gs
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa

Nawigacja 2016 z lektorem PL.

Postprzez lopek » 23 lut 2016, o 07:18

darek31 napisał(a):
lopek napisał(a):Ta ma komendy głosowe po polsku, i nie trzeszczy na autostradach. Pokrycie polski w E1C ver2 jest bardzo szczegółowe. A co do kraju to jaki dusza zapragnie oczywiście z Eu


Rozumiem, że masz takie mapy, testowałeś, wgrywałeś i wszystko jest ok?

Tak mam i testowałem. Jak chcesz to pojdziedź do mnie to zaprezętuje
lopek
Nowy lex user
 
Posty: 17
Dołączył(a): 29 sty 2016, o 10:34
Lokalizacja: Warszawa
Model Lexusa: gs
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Car Audio, GPS, CB

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość