TMC W Lexusie

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radioodtwarzacze, nawigacje GPS, radia CB

TMC W Lexusie

Postprzez andrzejkarusz » 27 wrz 2016, o 21:23

Mam RXa 2010.
Czy w Polsce jest szansa ze jakos złapie informacje drogowe? Nie wiedziałem ze to działa dopóki nie pojechałem do Niemiec i ostrzegło mnie o wypadku. Jednak w Polsce jak daje wyszukaj stacje z informacjami to nie dzieje sie nic, ustawiam ręcznie na RMF i tez nic nie pokazuje. Czy da sie to jakos zrobic? Jesli komuś sie udało to niech mi powie proszę krok po kroku


Czy w tej wersji jest jaki kolwiek sposób podłączenia internetu zeby ściągać informacje o korkach z komórki do fabrycznej nawigacji?
Lexus RX450h 2010
andrzejkarusz
Lex user
 
Posty: 32
Dołączył(a): 23 sie 2015, o 22:37
Model Lexusa: nie mam jeszcze
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Krakow

Re: TMC W Lexusie

Postprzez Miłosz » 28 wrz 2016, o 11:41

W PL to nie działa, ale przekroczysz granice niemiecką i masz informacje drogowe, testowane na superbie 2. U nas nie licz na takie wynalazki przez jakieś jeszcze tylko 100000 lat ;)
Miłosz
Lex Master
 
Posty: 1342
Dołączył(a): 29 lut 2016, o 14:59
Model Lexusa: is220d
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Trójmiasto

Re: TMC W Lexusie

Postprzez wojtekS » 29 wrz 2016, o 09:14

Jesteś z Krakowa, ja w Trzebini więc pewnie to samo będziesz mieć: jak wejdę w menu to radio widzi stacje nadające te sygnały ale czeskie / słowackie. I zapewne gdyby wjechać na teren Czech / Słowacji informacje pojawiłyby się.

W PL cisza.
wojtekS
Lex Driver
 
Posty: 443
Dołączył(a): 5 paź 2014, o 22:26
Model Lexusa: GS450h 2010
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Trzebinia

Re: TMC W Lexusie

Postprzez bombel80 » 29 wrz 2016, o 10:37

Mi działa na A2, ale w Golfie
Avatar użytkownika
bombel80
Lex user
 
Posty: 95
Dołączył(a): 16 sie 2016, o 23:48
Model Lexusa: IS300 Sportcross
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa


Powrót do Car Audio, GPS, CB

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość