GS MK3 - Podlaczenie bluetooth do streamowania muzyki z tel
-
- Lex user
- Model Lexusa: Gs 300
- Kontakt:
GS MK3 - Podlaczenie bluetooth do streamowania muzyki z tel
Witam,
Jakie znacie najlepsze sposoby na mozliwosc streamowania muzyki np z youtube albo z pamieci telefonu do GS mk3 ? Moje auto ma fabrycznie bluetooth ale tylko do rozmow bo nie ma mozliwosci puszczenia muzyki z tel przez auto.
Jak to u siebie rozwiazaliscie i co polecacie ?
z gory dzieki za pomoc
Jakie znacie najlepsze sposoby na mozliwosc streamowania muzyki np z youtube albo z pamieci telefonu do GS mk3 ? Moje auto ma fabrycznie bluetooth ale tylko do rozmow bo nie ma mozliwosci puszczenia muzyki z tel przez auto.
Jak to u siebie rozwiazaliscie i co polecacie ?
z gory dzieki za pomoc
-
- Lex user
- Model Lexusa: Gs450h
- Kontakt:
Re: GS MK3 - Podlaczenie bluetooth do streamowania muzyki z
Ja testowałem i kasetę i transmiter, jednak nie ma to jak cd
-
- Lex user
- Kontakt:
ok doczytalem ze najlepszy bedzie symulator zmieniarki.
Ktory macie w swoich autach yatour czy xcarlink ? jakies doswiaczenia ?
bede wdzieczny za pomoc
Ktory macie w swoich autach yatour czy xcarlink ? jakies doswiaczenia ?
bede wdzieczny za pomoc
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS 300 Prestige LPG Prins 2008
- Kontakt:
Założyłem fabryczny iPod kit i podłączyłem starego iPhone - szybko, łatwo i gra bdb.
-
- Lex user
- Kontakt:
ok kupilem zmieniarke cyfrowa Yatour i moge podlaczyc pod nia telefon usb i karte SD i wszystko mi smiga. wreszcie nie musze nagrywac plyt
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS430
- Kontakt:
jeepass -
napiszesz troche wiecej jak dziala bluetooth w tej zmieniarce ?
Nie zdecydowalem sie na nia, gdyz z tego co czytalem na stronie producenta, to tracisz wtedy mozliwosc rozmawiania z telefonu przez fabryczny bluetooth.
napiszesz troche wiecej jak dziala bluetooth w tej zmieniarce ?
Nie zdecydowalem sie na nia, gdyz z tego co czytalem na stronie producenta, to tracisz wtedy mozliwosc rozmawiania z telefonu przez fabryczny bluetooth.
-
- Lex user
- Kontakt:
keepmovin - ja kupilem wersje bez bluetooth yatour yt-m06 poniewaz mam juz bluetooth w lexie ale tylko do rozmow glosowych, bez streamowania muzyki. z tej zmieniarki glownie uzywam usb schowanego w schowku razem ze zmieniarka i nagralem sobie duuuuzo muzyki zebym nie musial ciagle zmieniac plyt. jakosc dzwieku bardzo dobra bo uzyli dosc dobrego przetwornika.
jak chce puszczac muzyke z telefonu to uzywam AUX , czyli podlaczam jacka do telefonu i dziala. kabel mam schowany pod tunelem srodkowym i wychodzi mi w schowku podlokietnika zeby to dosc elegancko wygladalo
wygodniej byloby pewnie nie podlaczac telefonu ale nie chcialem juz experymentowac z ich bluetoothem.
myzyke z tel wlaczam tylko jak slucham np spotify albo polskie radio w uk przy uzyciu tunein
jak chce puszczac muzyke z telefonu to uzywam AUX , czyli podlaczam jacka do telefonu i dziala. kabel mam schowany pod tunelem srodkowym i wychodzi mi w schowku podlokietnika zeby to dosc elegancko wygladalo

wygodniej byloby pewnie nie podlaczac telefonu ale nie chcialem juz experymentowac z ich bluetoothem.
myzyke z tel wlaczam tylko jak slucham np spotify albo polskie radio w uk przy uzyciu tunein
- Thorgal1
- Moderator
- Model Lexusa: GS300 mkII '02 / GS450H mkIII '12.09
- Kontakt:
A ja mam iphone 6 z kartą sim 60gb/mc
zamocowany na magnezie po prawej stronie radia.
Z IP idzie lightning na usb i aux/jack = audio, Usb = zasilanie idzie do powerbank a-data 16500 ( co by prądu nie brakło na postoju w zimne dni, a to jeden znielicznych powerów,który sam się ładuje i w tym samym czasie podaje prąd dalej bez naciskania dodatkowych przycisków) i jest cool. Ma yanosika, google maps. A najlepsze - spotify !!

Z IP idzie lightning na usb i aux/jack = audio, Usb = zasilanie idzie do powerbank a-data 16500 ( co by prądu nie brakło na postoju w zimne dni, a to jeden znielicznych powerów,który sam się ładuje i w tym samym czasie podaje prąd dalej bez naciskania dodatkowych przycisków) i jest cool. Ma yanosika, google maps. A najlepsze - spotify !!

http://lexus-forum.pl/viewtopic.php?f=86&t=8457
steam: aegirsson1, https://www.facebook.com/InsomniaSystem/
- adamsky73
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS460 '08
- Kontakt:
A ja mam takie coś podłączone do AUX i nie muszę mieć żadnych kabli. Wsiadam, telefon łączy się ze wzmacniaczem i podaje na AUX świetnej jakości dźwięk.
https://www.euro.com.pl/wzmacniacze-slu ... lsrc=aw.ds
https://www.euro.com.pl/wzmacniacze-slu ... lsrc=aw.ds
And in the end it's not the years in your life that count; it's the life in your years.
ABRAHAM LINCOLN
ABRAHAM LINCOLN
- ProMienisty
- Lex user
- Model Lexusa: HONDA
- Kontakt:
w gs przed fl nie ma aux-a