GS mkIII - Pytania o auto z ogloszenia
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS430
Re: GS mkIII - Pytania o auto z ogloszenia
Można już założyć LPG do GS300 MKIII patrz temat Kolegi z Irlandii w dziale IS.
-
- Lex user
- Model Lexusa: GSIII 450h / SC430
Dziękuję za odpowiedzi. Skoro piszecie że tam jest kaseciak to już nie będę pytał o odtwarzanie muzyki z iPhone bezprzewodowo;)
Dalej chciałem dopytać o hybrydy - bagażnik i trwałość/ryzyko drogiej awarii napędu/baterii i to co wiecie na temat realnych cen transakcyjnych takich aut czyli ile za takie auto realnie warto zapłacić.
Co do przywożenia z Niemiec to zgadzam się że to fajna opcja, ale jak przejrzałem mobile.de to tych ogłoszeń nie jest tak dużo, szczególnie z końcówki produkcji. Do tego dochodzi jednak upierdliwość jeżdżenia tam i akcyza:/
Dalej chciałem dopytać o hybrydy - bagażnik i trwałość/ryzyko drogiej awarii napędu/baterii i to co wiecie na temat realnych cen transakcyjnych takich aut czyli ile za takie auto realnie warto zapłacić.
Co do przywożenia z Niemiec to zgadzam się że to fajna opcja, ale jak przejrzałem mobile.de to tych ogłoszeń nie jest tak dużo, szczególnie z końcówki produkcji. Do tego dochodzi jednak upierdliwość jeżdżenia tam i akcyza:/
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS
Bagażnik GS450h ma mały, bardzo małymwaw wrote: Dalej chciałem dopytać o hybrydy - bagażnik
- Attachments
-
- lex 450h hybryda zestaw walizek.jpg
- (117.65 KiB) Downloaded 444 times
Pozdrawiam
JanB
JanB
-
- Lex user
Dziękuję, na weekend może wystarczyć 

- TomekL
- Lex user
- Model Lexusa: LS 460
TomekL wrote:Witam,
panowie ktoś kto szuka GS 430 to ten wygląda na porządnego, 1-wszy właściciel, rzućcie okiem:
http://otomoto.pl/oferta/lexus-gs-gs430 ... ydHzd.html
Pozdrawiam
Panowie auto chyba sprzedane bo ogłoszenia brak, czyli jednak był wart. Liczę że nowy nabywca niedługo się pochwali nowym nabytkiem.
- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Te walizki ze zdjęcia poważnie się nie zmieszczą do bagażnika ?JanB wrote:Bagażnik GS450h ma mały, bardzo małymwaw wrote: Dalej chciałem dopytać o hybrydy - bagażnik
-
- Lex user
znalazłem nawet ogłoszenie w którym te walizki samsonite były w komplecie z 450h, więc musiały być dostępne jako opcja do samochodu?
-
- Lex Driver
No panowie nie róbcie jaj. Te walizki właśnie zmieszczą się do samochodu. I tylko te. To średnia walizka + dwie tzw podręczne lotnicze + laptop + kuferek kosmetyczny dla lady. Może jeszcze parasol.
To prawda, że Lexus dodawał komplet Samsonite specjalnie do GS 450h przy pierwszym zakupie (aktualnie nie do dostania) Ja swój komplet walizek znalazłem w Sellgrosie i ... kupiłem. Oprócz tego mam "trumne" na dachu. Dla jazdy w dwie osoby ten bagażnik z ledwością wystarczy. W 4 - NIE.
To prawda, że Lexus dodawał komplet Samsonite specjalnie do GS 450h przy pierwszym zakupie (aktualnie nie do dostania) Ja swój komplet walizek znalazłem w Sellgrosie i ... kupiłem. Oprócz tego mam "trumne" na dachu. Dla jazdy w dwie osoby ten bagażnik z ledwością wystarczy. W 4 - NIE.
Pozdrawiam
JanB
JanB
-
- Lex user
Jan, dziekuje za odpowiedz, przekonuje mnie to do szukania 300'ki.
-
- Lex Driver
Albo szukaj młodszy rocznik GS450h, ponoć powiększyli "deko" bagażnik. Mnie mój nie przeszkadza, bo głównie podróżujemy z żoną, ale jak ktoś ma rodzinę liczniejszą, to bagażnik dachowy jest konieczny.
Pozdrawiam
JanB
JanB