Poniewaz ostatnio skonczylem montowanie Densiona oraz ladowarki USB Quick Charge w zabudowie zrobilem (kiepski) filmik efektu koncowego
w srodku to LED 5730 a w bagazniku podobnie ale jako COB
Duzo pracy z tym nie bylo a efekt ... nad 2gim rzedem siedzen planuje dolozyc oswietlenie w uchwytach jak w GS lub mocniejsze jednak zdrodlo poniewaz ciemnawo ;]
[RX gen2] oswietlenie wnetrza
-
- Lex user
- Model Lexusa: RX400h
- carinus
- Lex Master
- Model Lexusa: RX400h,IS220d
Re: [RX gen2] oswietlenie wnetrza
Dosyć mocno to świeci,nie razi po oczkach?Ja natomiast szukam rozwiązania wstawienia dodatkowego przycisku do "odpalania" bo połamałem ostatni kluczyk.Poprzedni juz był połamany,a jeden poklejony i też zdążyłem go przełamać.Sprężyna w stacyjce jest dosyć mocna i przytrzymując przez chwilę kluczyk jest on dosyć mocno obciążony mechanicznie.Nie chcę rozbierać mechanizmy stacyjki dlatego myślę ze szybciej będzie pobawić się kabelkami.
-
- Lex user
- Model Lexusa: RX400h
Re: [RX gen2] oswietlenie wnetrza
Piszac mocno miales na mysli ktory punkt ? w bagazniku w koncu sensownie a lampki dosc dobrze rozpraszaja wiec absolutnie nie, w srodku jesli z przodu oswietlenie i obie lampki do mapy to owszem, natomiast samo oswietlenie glowne nie,
Jak pisalem korci aby cos dolozyc z tylu (a'la uchwyty GS) oraz moze jakies delikatne oswitlenie na polke pomiedzy fotelami, pod lewarkiem wybieraka biegow.
Jak pisalem korci aby cos dolozyc z tylu (a'la uchwyty GS) oraz moze jakies delikatne oswitlenie na polke pomiedzy fotelami, pod lewarkiem wybieraka biegow.