Witam wszystkich,
Mam takie małe dwa pytanka czy w waszych GS świecą się przedłużenia ledów które są zamontowane w klapie bagażnika, oraz do czego służy taki mały okrągły pstryczek zamontowany po lewej stronie kolumny kierowniczej tuz obok suwaka dzięki któremu ustawiamy kierownicę.
Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
Światła w klapie bagażnika GS300 Mk III
- Karol5555
- Lex user
- Model Lexusa: GS300 mk3
- Kontakt:
- DawGad
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS200 >> GS430 mkIII
- Kontakt:
Re: Światła w klapie bagażnika GS300 Mk III
Wydaje mi sie ze przedluzenie ledow w klapie to atrapa, chyba tylko lampy w wersji USA maja czynne ledy w klapie. Gdzies juz przewinal sie ten temat na forum. Jezeli chodzi o ten przycisk, to u mnie nie wystepuje. Jak mozesz to zrob zdjecie i wklej...
prosze...
http://www.clublexus.com/forums/gs-3rd- ... us-gs.html
prosze...
http://www.clublexus.com/forums/gs-3rd- ... us-gs.html

- Karol5555
- Lex user
- Model Lexusa: GS300 mk3
- Kontakt:
- Olek AP
- Lex user
- Model Lexusa: Lexus IS300 SC
- Kontakt:
Re: Światła w klapie bagażnika GS300 Mk III
Ten pstryczek był dokładny poza 'fabryką' - może być pod niego podpięte cokolwiek autor zakładający go miał na myśli.
U mnie w firmowych samochodach najczęściej dokładamy sobie tak wyłącznik/włącznik czujników parkowania jak jest hak (aczkolwiek w GS III chyba jest już takie coś w tym panelu po lewej), włącznik/wyłącznik chip-a itp.
Czasami ludzie pod takie wihajstry robią sobie włączenie / wyłączenie dopływu paliwa - łopatologicznie proste, ale zawsze coś tam złodzieja opóźni aczkolwiek trochę za bardzo na widoku jest w tym miejscu.
W skrócie może być tam wszystko albo nawet nic
U mnie w firmowych samochodach najczęściej dokładamy sobie tak wyłącznik/włącznik czujników parkowania jak jest hak (aczkolwiek w GS III chyba jest już takie coś w tym panelu po lewej), włącznik/wyłącznik chip-a itp.
Czasami ludzie pod takie wihajstry robią sobie włączenie / wyłączenie dopływu paliwa - łopatologicznie proste, ale zawsze coś tam złodzieja opóźni aczkolwiek trochę za bardzo na widoku jest w tym miejscu.
W skrócie może być tam wszystko albo nawet nic