A tak z ciekawości przyjrzałeś się felgą? Po Chorzowie jeździ taki IS 200 z ori 17" srebrne z czarnym środkiem.. takie dość popularne malowanie, ale osobiście to mi się bardzo podoba tak zrobiona felgaYarrooo wrote:Srebrny IS200 na chorzowskich blachach dziś koło 17:30 w Chorzowie na Katowickiej na światłach koło straży pożarnej. W kierunku Katowic, coś strasznie zamulał jak ruszyliśmy ze skrzyżowania
Nie rzuciły mi się te felgi w oczy. Za to niecałe dwa miesiące temu w Krapkowicach widziałem czarnego ISa na chorzowskich blachach z bardzo ładnymi felgamitomcio105 wrote:A tak z ciekawości przyjrzałeś się felgą? Po Chorzowie jeździ taki IS 200 z ori 17" srebrne z czarnym środkiem.. takie dość popularne malowanie, ale osobiście to mi się bardzo podoba tak zrobiona felgaYarrooo wrote:Srebrny IS200 na chorzowskich blachach dziś koło 17:30 w Chorzowie na Katowickiej na światłach koło straży pożarnej. W kierunku Katowic, coś strasznie zamulał jak ruszyliśmy ze skrzyżowania![]()
Ja codziennie Yarrooo widzę te Twoje LS 430 i coś zmian nie maMiały się felgi zmienić...
Code: Select all
IS300 SportCross, dziś około 7:40 na Legnickiej we Wrocławiu.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests