http://allegro.pl/lexus-is200-i6700576348.html
Oglądałem ten egzemplarz i cena jest adekwatna do stanu, lub wręcz zawyżona. Samochód nie pali na wszystkie cylindry, więc prawdopodobnie regulacja zaworów na już plus kontrolka trc off. Samochód oglądałem przejazdem, więc nie miałem możliwości sprawdzenia błędów. Pomimo tego, że silnik był ciepły po odpaleniu łapie ponad 2 tyś. obrotów. Z zewnątrz drzwi posiadają mocne wgniotki parkingowe. Wymieniane drzwi z prawej strony, niedopasowane. Tylne mają za małe szczeliny i opadają po otwarciu, a przednie z kolei odstają. Na krawędzi przedniej szyby, progu, przednim i tylnym błotniku pojawia się korozja. Do zwykłych lamp założone jakieś ksenony, jeden nie działał. Samochodem nie jeździłem, bo wygląd mnie zniechęcił na tyle, że nie chciałem marnować czasu sprzedającego. Opinię piszę żeby oszczędzić czasu szukającym okazji, to auto nie jest okazją. Na start wymaga porządnego serwisu mechanicznego i w zasadzie blacharskiego też, żeby za dwa lata rdza nie zjadła go do reszty. Jak ktoś lubi dłubać przy samochodach lub koniecznie chce jak najtańsze auto ze znaczkiem

to może ryzykować
Pozdrawiam