buduje się i mam trochę inne wydatki ale też nie chciałem używek brać więc pasło na te kormorany
Niby polskie, 10 lat gwarancji itd. Ale najpierw zaczynałem od najwyższej półki i co mam za wnioski dla obecnie szukających.
Przeglądając oferty sklepów najlepsze wg mnie są:
- michelin pilot sport 4
- goodyear f1 3
i opona której nikt nie wpsomniał bo świeżo co pojjawiła się na rynku czyli yokohama v701
Opony letnie: Michelin vs. Goodyear
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 1
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS430 mk3
Re: Opony letnie: Michelin vs. Goodyear
Obecnie GY F1 3 - bardzo dobre, mega ciche, mialem dunlopy sport max rt czy jakos tak, tez super, tez ciche, w innym aucie mialem kiedys sportowe michelliny i potwierdzam, pod wzgledem precyzji prowadzenia byly najlepsze, ale mniej komfortowe, twardsze, wiec co kto lubi...
- Kristof
- Lex user
- Model Lexusa: GS 350AWD
Opony letnie: Michelin vs. Goodyear
Panowie a co polecicie do GS350 Mk iv? Szukałem Michelin pilot sport 4 ale nigdzie ich nie ma i nikt nie jest w stanie sprowadzić. Czy super sporty też będą ok czy może jakieś inne? 235/45r18 z ceną chciałbym się zamknąć w 3k za komplet ale niekoniecznie będzie to wyznacznik.
Kupiłem go na Bridgestone blizzak bez letnich i nie wiem co wybrać a pasuje już zmienić
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Kupiłem go na Bridgestone blizzak bez letnich i nie wiem co wybrać a pasuje już zmienić

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka