Zamontowałem i śmiga jak by było w fabryce montowane

Tylko to jest tylko cofanie, z przodem będzie problem IS nie miał podobnych kombinacji.
I tu jest pies pogrzebany, bo przyjmując koszt oryginalnej używanej kamery plus przejściówka, blenda to wychodzi 1400PLN. Podejrzewam, ze w firmie caraudio wyjdzie taniej i jakość obrazu może być lepsza lub za trochę więcej można mieć kamerę tył i przód. Jak znajdę trochę wolnego czasu to dowiem się dokładnie co i jak.Wezu40 wrote:ostatnio zauwazylem ze strasznie podrozaly uzywane czesci do is-a z rok temu kamery chodzily z kablem po 600-650zl dzis prawie 2 razy tyle to samo z panelami klimy 2 strefowej 300 kosztowaly max (angielskich wogole nie bylo) ehhh chyba stworzylismy za duzy popyt:))
Właśnie nad tym się zastanawiałem. Zazwyczaj kamery fabryczne nie grzeszą jakością ale fakt, że pasują bez drutowania jest bardzo istotny.Wezu40 wrote:nie ma szans zeby nieoryginalna kam byla lepsza od oryginalu....moze byc lepsza jakosc obrazu ale w oryginalnej katy widzenia sa optymalne i dzieki mocowaniu kamera jest optymalnie ustawiona i nie ma szansy sie przekrecic, rozkreci, opasc albo cos w tym stylu (o liniach pomocniczych nawet nie wspomne)
Dzięki, to u mnie coś nie zadziałało, będę próbował dalej.pss wrote:Wystarczy odpalić silnik i wrzucić na wsteczny
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests