Wymiana ekranu nawigacji
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Is300h
Wymiana ekranu nawigacji
Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem lexa is300h 2014 rok. I mam pytanie. Bo to że można to oczywiste ale czy to będzie działać kiedy zaadoptuje ekran z rocznika 2018 ? W zasadzie to chodzi o wielkość ekranu bo obecny jest 7 " i słabej jakości to po lifcie jest zdecydowanie lepszy a i ceny nie są przesadzone. Czy się da i czy ma to sens? Dzieki za pomoc.
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS III 250, NX300h
Re: Wymiana ekranu nawigacji
nie, sa inne kostki trzeba wymienic cale radio i rzezba byl lift wnetrza i wymieciac trzeba pol deski zeby to wygladalo alternatywa jest radio dedykowane z androidem wtedy wystarczy wymienic ekran i jest 10,25" cena 3-4 tys dostepne chiny
tu cos takiego:
https://www.youtube.com/watch?v=bKN5Go8fS4Q&t=25s
tu cos takiego:
https://www.youtube.com/watch?v=bKN5Go8fS4Q&t=25s
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS300h
Witaj
Ja mam podobnego lexa i wymienilem ekran na ppnad 10". Wszystko pasuje, sterowanie joistickiem i z kierownicy, system z androidem. Dla mnie ok
Ja mam podobnego lexa i wymienilem ekran na ppnad 10". Wszystko pasuje, sterowanie joistickiem i z kierownicy, system z androidem. Dla mnie ok
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200T
Gdzie zakupiłeś i jakie koszta możesz wrzucić zdjęcia?Januszwis wrote:Witaj
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Rc 350
Tez jestem zainteresowany takim rozwiązaniem , pytanie tylko czy fabryczny touchpad działa z Androidem bo z tego co widziałem to trzeba dotykowo to obsługiwać na ekranie.
Tych systemów z Androidem lub z carplay jest naprawdę kilka ale ten o którym pan pisze wygrywa tym ekranem który robi ogromna różnice .
Tych systemów z Androidem lub z carplay jest naprawdę kilka ale ten o którym pan pisze wygrywa tym ekranem który robi ogromna różnice .