Masz w LS jakąś zieloną lampkę ECONOMY? Ja w SC chyba nie mam nic mimo że jest to ten sam motor...prosperopro wrote:z tym sie zgodze...bujajac go ciagle na economy zielonej lampce to tyle bierze no czasem tez przycisne jak potrzeba ale na ogol przy mojej jezdzie tyle pali
...
Czy ja wiem czy niewykonalny? Wszystko da się zrobić tylko jest to zapewne kwestia czasu zanim sie ktoś czegoś takiego podejmie i oczywiście kasy. Obecnie może to być baaardzo drogie tak jak pisze BeeMiX ze wzglękdu na skomplikowaną budowę silnika i układu elektronicznego.Dobrze że nie kupiłeś tego silnika z ISfa...W tym jeszcze nikt nie potrafi zrobic reflasha seryjnego kompa, nawet nikomu nie udało się tego pociągnąć po jakimś standalone także swap raczej niestety niewykonalny.
Masz w LS jakąś zieloną lampkę ECONOMY? Ja w SC chyba nie mam nic mimo że jest to ten sam motor...janasek wrote:prosperopro wrote:z tym sie zgodze...bujajac go ciagle na economy zielonej lampce to tyle bierze no czasem tez przycisne jak potrzeba ale na ogol przy mojej jezdzie tyle pali
...
Jasne, pokaż jak to działa, ale może lepiej w nowym wątku?prosperopro wrote:...palila sie zielona lampka wskazujaca oszczedniejsze spalanie - jak chcesz filmik moge nagrac
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests