toms wrote:
Ledziu, oferty które tu wklejasz, to słabe są. Nic dziwnego, że wiszą. Znajdź zadbane GS Mk2 FL lub UFC20FL z przelotem poniżej 200K i bez "tjuningu", tak żeby finalnie w PL wyszły poniżej 25K, to pogadamy. Gadasz, że takich ofert jest na pęczki w Szwajcarii, no to dawaj...
Ale chłopie

ja Ci wkleiłem przykładowe ogłoszenia... które będą uzyte jak już w PL kogoś się podjara scenariuszem pt.właśnie sprzedaliśmy tego ze zdjęcia ale jest następny...
Do tego pisze Ci tylko o ułamku całej wiedzy bo są pewne niuanse które są wypracowane niekoniecznie do dzielenia się nimi ze wszystkimi.
Więc jeżeli myślisz że te auta to jakaś praca odkrywkowa to bardzo się mylisz... i jest śmieszne bo tak jak ostatnio z jednym gs-em który stał zapyziały u Turka od kilku miesięcy jednego dnia ogłoszenie zdjęto a za kilka dni już nasz forumowicz miał story o "wyselekcjonowanym" Lexusie jak pewnie jeszcze stał na placu w CH. Dobrze się skończyło bo stan był ok.i gifty z bagażnika nie zniknęły bo bidny Turek za dużo fot zrobił
W styczniu przegrałem kilka aukcji to te same auta w ciągu 2dni były na stronach już w "przygotowaniu"

Więcej Ci już nie napisze bo współpracuje z firmami od "wyselekcjonowanych aut"
gmiter wrote:Skończcie panowie prowadzić ten wątek detektywistyczny albo załóżcie sobie nowy temat bo mocno śmiecicie. Ludzie szukają tutaj odpowiedzi na poszczególne auta a nie jeden expert wie wszystko i widział wszystko pomimo braku ruszenia tyłka sprzed komputera...
Ale nie sądzisz że pewne rzeczy trzeba zapodawać publicznie... żeby troszkę było więcej normalności... niestety syt.jest nowa i dokładnie taka sama jak kiedyś było grane "tdi i 180k.km." w 20letnim Passacie.
dadan wrote:O tym gs430 z ch z przebiegiem 120 kkm co wklejałes zdj
To coś pomyliłeś bo nie był do opłat, wnętrze miał normalne, miał na błotniku odpryski ( od str zdjęcia które wkleiłem) a auto w cenie miało zrobiony full serwis + sprawdzenie i nic kompletnie nie wyszło poza z detalami typu łączniki itp.
A do tego tu nie chodzi mi nawet o tą sztukę bo oferuje zawsze dalszy serwis auta nawet z pomocą w usunięciu usterek które wyjdą po zakupie więc nie zależy mi na "łataniu" jakiegoś chrupka tylko o to chodzi że było zerowe zainteresowanie konkretnych osób... no bo chyba ktoś kto przyjeżdża bez kasy starym dieslem i proponuje Ci go zostawić nie jest brany pod uwagę... a mówię to w kontekście znikających aut w ciągu "jednego"dnia.
Reasumując rynek w CH.
Kupujcie sobie stare GSy nawet za 100k ale przestańcie bazować na głupotach które istnieją tylko w Waszych głowach... i są pobożnym życzeniem.
Bo nie ma cudów
p.s.
toms nie to że wszystko przegrywam
Mam w "przygotowaniu" kilka rodzynów tylko muszę ułożyć story... chociaż nie wiem bo to nie Lexy ale jest konkret