Na datę produkcji nie ma wpływu wyposażenie. Idą po kolei.Ghotti wrote:No to miło tez mi pewnie przesuną :/
Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
Na datę produkcji nie ma wpływu wyposażenie. Idą po kolei.Ghotti wrote:No to miło tez mi pewnie przesuną :/
Moglbys opisac swoje wrazenie z jazdy jak juz odbierzesz....szczegolnie: aktywne zawieszenie, fotele na dluzszej trasie, spalanie.pawelwone wrote:Mi przesunęli Omotenashi z czerwca na sierpień/wrzesień. Ale to było do przewidzenia.Ghotti wrote:Zaczną robić 3? msc wcześniej wiec i tak data produkcji 2022sam jestem ciekaw o ile mi lipiec przesuną.
A F-Sport odbieram w czwartekZapytałem handlowca, jak mu się podoba mój samochód, odpowiedział "Panie Pawle, zajebisty"
Do Krakowa mam 150 km, więc na pewno fotele będą przetestowane. Byłem w Warszawie na premierze NX 450h+ F-Sport i dla mnie fotele powinny zdać egzamin (70 kg), ale po takiej trasie wszystko się wyjaśni. Dla mnie fotele w ES 300h (Omotenashi) są bardzo wygodne, ale po 150 km czułem plecy. W IS 200t F-Sport było mniej komfortowo, ale plecy mnie nie bolały (może się postarzałem).Esdipio wrote:Moglbys opisac swoje wrazenie z jazdy jak juz odbierzesz....szczegolnie: aktywne zawieszenie, fotele na dluzszej trasie, spalanie.pawelwone wrote:Mi przesunęli Omotenashi z czerwca na sierpień/wrzesień. Ale to było do przewidzenia.Ghotti wrote:Zaczną robić 3? msc wcześniej wiec i tak data produkcji 2022sam jestem ciekaw o ile mi lipiec przesuną.
A F-Sport odbieram w czwartekZapytałem handlowca, jak mu się podoba mój samochód, odpowiedział "Panie Pawle, zajebisty"
Aha i moglbys napisac tez o oponach czy brales zimowki? Jesli nie dokupowales kompletu zimowek to czy opony na aucie sa caloroczne?
Kolego Ghotti jeżeli dobrze kleje to podpisałeś kwita na wypasiony leasing z salonu nie mając jeszcze auta.Ghotti wrote:
Wchodziłeś z ulicy i miałeś omotenashi luxury lakier za 258k miałeś już jakaś toyote drugi zakup w salonie to mogłeś pare tys urwać to powiedzmy ze te 5 tys więcej byś wtedy dał niż teraz za prestige plus dwa pakiety.
Opony ciagle są w tej cenie. Wtedy ten prestige kosztował jakoś 225-228 z lakierem. Średnio w te 2 msc ceny urosły około 20 tys… zobacz na otomoto wcześniej było 10 ogłoszeń na 2022 NX teraz są chyba 3
Jedno male pytanko- moglbym wiedziec co to za aplikacja do sledzenia zamowienia? Jak sie nazywa?Tomek-G-dz wrote:Witam, już prędzej pisałem, ale się powtórzę, auto zamówione 7 września, wstępna data wydania auta była 3 marzec 2022 prodk. 2021, w grudniu dowiedziałem się o zmianie terminu dostawy , przesunięcie na 30 prod. 2021, w styczniu kolejne info, data dostawy 30 kwiecień - 1 maj 2022 produkcja 2022, zamówiony prestige 350h z kolorem Sonic Grey i tapicerką , Black and Rich Cream Tahara trim with 3D Black Prism, najlepsze w tym wszytkim to to że cena z przed podwyżek i rabatem flotowym 19% inaczej 199700 brutto plus 23 proc. rabatu na serwis i części. więc jeszcze jestem spokojny, ale na apce cały czas info zamówienie w toku, produkcja jeszcze nie ruszyła dziwne coś czuje że z 1 maja zrobi się 1 czerwiec![]()
Kolego napisz proszę kto daje leasing na stałej stopie 102-104% na stałej stopie dziś, jutro lub za pół roku? Pisałeś, że 106% to szaleństwo. parametry bez znaczenia, dopasuję się. Jeśli mi załatwisz taki leasing to przyjadę osobiście z kwiatami i dam Ci 2 buziaki, tak jak Ghotti handlowcowi. Ja sam nie podpisałem umowy leasingowej poneiważ czekam na rozwój sytuacji na rynkach finansowych, a to co wczoraj wydarzyło się wczoraj pomiędzy UKRAINA-ROSJA, nie wróży poprawy. Być może zostanie tylko zakup za gotówkę, choć bardzo bym tego nie chciał ze względów podatkowych.Wojciech Grona wrote:Kolego Ghotti jeżeli dobrze kleje to podpisałeś kwita na wypasiony leasing z salonu nie mając jeszcze auta.Ghotti wrote:
Wchodziłeś z ulicy i miałeś omotenashi luxury lakier za 258k miałeś już jakaś toyote drugi zakup w salonie to mogłeś pare tys urwać to powiedzmy ze te 5 tys więcej byś wtedy dał niż teraz za prestige plus dwa pakiety.
Opony ciagle są w tej cenie. Wtedy ten prestige kosztował jakoś 225-228 z lakierem. Średnio w te 2 msc ceny urosły około 20 tys… zobacz na otomoto wcześniej było 10 ogłoszeń na 2022 NX teraz są chyba 3
Nie wiem czy jesteś z zawodu kaskader czy saper ale wiem, że niedawno było to bagatela około 108% const.
W ranach tegoż finansowania mogli Tobie dać wersje hOmo za np. 250 tys i dołożyć kilka mało istotnych detali.
Z ciekawości trzeba się było spytać o ofertę w sytuacji gdy sobie finansowanie załatwisz gdzie indziej.
Niem nam czasu żeby wyjaśnić z czym dałeś dupy ale wierz mi, że z czasem to może zaboleć.
Pomijam fakt, że auto zaklepane w grudniu dostaniesz pewnie na listopad i nawet jak przyjdzie z 2022 to straci na wartości.
Zaryzykuje stwierdzenie, że lepiej dołożyć i kupić w lutym bo i tak nie zdążą zrobić w 2022 i przyjdzie na kwiecień w roczniku 2023. Generalnie zamówienia z Polski maja na ten moment w poważaniu bo Ameryka ssie aż miło a tu ochłapy.
Mój Lexus tylko musisz napisać do handlowca żeby podpial twoje zamówienie pod kontozibiern wrote:Jedno male pytanko- moglbym wiedziec co to za aplikacja do sledzenia zamowienia? Jak sie nazywa?Tomek-G-dz wrote:Witam, już prędzej pisałem, ale się powtórzę, auto zamówione 7 września, wstępna data wydania auta była 3 marzec 2022 prodk. 2021, w grudniu dowiedziałem się o zmianie terminu dostawy , przesunięcie na 30 prod. 2021, w styczniu kolejne info, data dostawy 30 kwiecień - 1 maj 2022 produkcja 2022, zamówiony prestige 350h z kolorem Sonic Grey i tapicerką , Black and Rich Cream Tahara trim with 3D Black Prism, najlepsze w tym wszytkim to to że cena z przed podwyżek i rabatem flotowym 19% inaczej 199700 brutto plus 23 proc. rabatu na serwis i części. więc jeszcze jestem spokojny, ale na apce cały czas info zamówienie w toku, produkcja jeszcze nie ruszyła dziwne coś czuje że z 1 maja zrobi się 1 czerwiec![]()
pzdr
Mój Lexus tylko musisz napisać do handlowca żeby podpial twoje zamówienie pod konto[/quoteGhotti wrote:zibiern wrote:Jedno male pytanko- moglbym wiedziec co to za aplikacja do sledzenia zamowienia? Jak sie nazywa?Tomek-G-dz wrote:Witam, już prędzej pisałem, ale się powtórzę, auto zamówione 7 września, wstępna data wydania auta była 3 marzec 2022 prodk. 2021, w grudniu dowiedziałem się o zmianie terminu dostawy , przesunięcie na 30 prod. 2021, w styczniu kolejne info, data dostawy 30 kwiecień - 1 maj 2022 produkcja 2022, zamówiony prestige 350h z kolorem Sonic Grey i tapicerką , Black and Rich Cream Tahara trim with 3D Black Prism, najlepsze w tym wszytkim to to że cena z przed podwyżek i rabatem flotowym 19% inaczej 199700 brutto plus 23 proc. rabatu na serwis i części. więc jeszcze jestem spokojny, ale na apce cały czas info zamówienie w toku, produkcja jeszcze nie ruszyła dziwne coś czuje że z 1 maja zrobi się 1 czerwiec![]()
pzdr
mam to samo napisałem do handlowca przepchnął to gdzieś dalejTomek-G-dz wrote: Dokładnie tak apka - Mój Lexus, trochę się nawojowałem z Lexusem a dokładnie z klient@toyota , bo niby był podpięty mój e-mail i nr telefonu. po tygodniu to ruszyło - działa
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests