Zakup Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
I.Q.
Lex user
Model Lexusa: NX 350h

Re: Zakup Lexusa NX 350h

Post by I.Q. »

heretyk wrote:
vki wrote:Mam ten sam problem. Napisałem do suportu na stronie lexusa. Odpowiedzieli ze nie wyraziłem zgód marketingowych i żebym zgłosił sie do swojego dealera. Dealer sprawdził, zgody są ale okazało sie ze był błąd w synchronizacji danych pomiędzy systemami i numer zamawiania sie nie przeprocesował. Zajmuje sie tym dział IT I w pon. już powinien działać.

Możesz podesłać adres mailowy na który napisałeś o występującym problemie.
Napiszę do nich i zobaczymy jakie przyniesie to efekty.
Wpierw pisałem, przez formularz kontaktowy na stronie internetowej, a późnej odpisywali już do mnie bezposrednio z adresu: "klient@toyota.pl"[/quote]

Mam taki sam problem - "heretyk", "vki" - czy udało Wam się tę sprawę wyjaśnić - macie dostęp do "MOJE ZAMÓWIENIA "
nickkk
Nowy lex user
Model Lexusa: NX

Post by nickkk »

Toyota i Lexus wracają na rynek rosyjski.

https://mailbd.net/technology/toyota-an ... sia-22628/
Valigora1
Lex user
Model Lexusa: Elegance

Post by Valigora1 »

Z tym powrotem Toyoty i Lexusa do Rosji może chodzi o to że teraz jest zmiana strategii. Otóż w Rosji pojawiły się głosy że zamknięte zagraniczne fabryki trzeba znacjonalizowac więc teraz zagraniczne firmy mowia o zawieszeniu działalności, więc może o to chodzi.
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

I.Q. wrote:
heretyk wrote:
vki wrote:Mam ten sam problem. Napisałem do suportu na stronie lexusa. Odpowiedzieli ze nie wyraziłem zgód marketingowych i żebym zgłosił sie do swojego dealera. Dealer sprawdził, zgody są ale okazało sie ze był błąd w synchronizacji danych pomiędzy systemami i numer zamawiania sie nie przeprocesował. Zajmuje sie tym dział IT I w pon. już powinien działać.

Wpierw pisałem, przez formularz kontaktowy na stronie internetowej, a późnej odpisywali już do mnie bezposrednio z adresu: "klient@toyota.pl"
Mam taki sam problem - "heretyk", "vki" - czy udało Wam się tę sprawę wyjaśnić - macie dostęp do "MOJE ZAMÓWIENIA "[/quote]

Ja mam to samo pisałem do handlowca pisał dalej nadal nierozwiązane
whero
Lex Driver
Model Lexusa: rx, gs, nx

Post by whero »

komuś ostatnio wskoczył do produkcji ? ;) (i kiedy zamawiany? ;) )
Farmax
Lex user

Post by Farmax »

zamawiany koniec sierpnia i info że w marcu będzie wiadomo czy już trafił do produkcji
wawa69
Lex user
Model Lexusa: NX350h

Post by wawa69 »

Farmax wrote:zamawiany koniec sierpnia i info że w marcu będzie wiadomo czy już trafił do produkcji
Na forum brytyjskim klienci piszą,że już odbierają zamówienia wrześniowe i październikowe.Myślałem,że Europa jest traktowana jako całość w kolejności zamówień.
Lapa
Lex user
Model Lexusa: NX350

Post by Lapa »

I.Q. wrote:
heretyk wrote:

Wpierw pisałem, przez formularz kontaktowy na stronie internetowej, a późnej odpisywali już do mnie bezposrednio z adresu: "klient@toyota.pl"
Mam taki sam problem - "heretyk", "vki" - czy udało Wam się tę sprawę wyjaśnić - macie dostęp do "MOJE ZAMÓWIENIA "[/quote]

Mi się udało ale po wizycie w salonie. Handlowcy nie mają pojęcia jak to zrobić bo nowa funkcja w lexusie. Podajesz meila i telefon które muszą podpiąć do zamówienia. Po wykonaniu tej czynności dostajesz link na meila i sms "Dziękujemy za zamówienie nowego Lexusa NX. Śledź swoje zamówienie https://bit.ly/........ W Radomiu już wiedza:) ogarnęli to w 2dni.
Farmax
Lex user

Post by Farmax »

dostałem informację z salonu że " auta z dnia Pana zamowienia się potwierdziły w fabryce , jak ja opuszcza dam znać"
zamówienie moje było wysłane 31.08.2021
pzdr
Valigora1
Lex user
Model Lexusa: Elegance

Post by Valigora1 »

Właśnie zauważyłem, że zmienił się cennik Lexusa chyba od 7 marca 2022 r. wszystkie modele zdrożały o 7.000 zł. pakiety bez zmian zniknęła gwarancja ceny i raty został eco bonus. W tym samym czasie z forum tucson wynika ze salony Hyndai zażądały od klientów mających zamówione Tucsony dopłat od 2 tys do 5 tys.
Post Reply

Return to “Lexus NX”