Zakup Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
Farmax
Lex user
Model Lexusa: NX

Re: Zakup Lexusa NX 350h

Post by Farmax »

no faktycznie masz rację - znowu podwyżka
Piotr76
Nowy lex user
Model Lexusa: nx350h

Post by Piotr76 »

Witam. Jestem nowy na forum. Ja zamówiłem 350h dopiero 5 lutego. Termin niestety na listopad :(. Jak czytam wasze wpisy o zamówieniach w sierpniu i odbiorze kwiecień lub maj to zaczynam mocno wątpić czy zdołam go w tym roku odebrać. Tak z ciekawości jakie terminy przy zamówieniu na dzisiaj?
vki
Lex user
Model Lexusa: NX 350h

Post by vki »

I.Q. wrote:
heretyk wrote:
vki wrote:Mam ten sam problem. Napisałem do suportu na stronie lexusa. Odpowiedzieli ze nie wyraziłem zgód marketingowych i żebym zgłosił sie do swojego dealera. Dealer sprawdził, zgody są ale okazało sie ze był błąd w synchronizacji danych pomiędzy systemami i numer zamawiania sie nie przeprocesował. Zajmuje sie tym dział IT I w pon. już powinien działać.

Możesz podesłać adres mailowy na który napisałeś o występującym problemie.
Napiszę do nich i zobaczymy jakie przyniesie to efekty.
Wpierw pisałem, przez formularz kontaktowy na stronie internetowej, a późnej odpisywali już do mnie bezposrednio z adresu: "klient@toyota.pl"
Mam taki sam problem - "heretyk", "vki" - czy udało Wam się tę sprawę wyjaśnić - macie dostęp do "MOJE ZAMÓWIENIA "[/quote]

Pisałem już chyba 7-8 razy do klient@toyota.pl i dalej nic. Do tej pory nie dostałem ponownego maila powitalnego ani smsa z linkiem.
W listopadzie dostałem maila ale po zalogowaniu było "pusto" potem mail stracił ważność. Teraz wciąż do nich piszę i raz mi pisali, że wysłali ale nic nie dostałem. Dostaję maile typu:
"Szanowny Panie,

Dziękujemy za wszystkie przekazane nam informacje.
Informujemy, że w chwili obecnej oczekujemy na odpowiedż Administratora portalu.
Wrócimy do Pana z odpowiedzią najszybciej, jak to będzie możliwe.

Z poważaniem,

Aleksandra Fabianowska
Koordynator ds. Kontaktów z Klientami "

TOTALNA porażka i kpina.
Tak się zastanawiam, i chyba zbiorę te wszystkie maile i wyślę jako reklamację. Ciekawe czy zarząd Toyota Polska wie jak wygląda "My Lexus"
Od listopada nie potrafią zrobić prostej rzeczy.
Esdipio
Lex user

Post by Esdipio »

Powiem wam ze jestem mega zdziwiony. W moim przypadku podpiecie mnie do tej aplikacji "My Lexus" przez mojego sprzedawce zajeło z 10 min od zgloszenia, a tez robilem to pare miesiecy po zamowieniu.
heretyk
Lex user
Model Lexusa: NX350h

Post by heretyk »

Możesz podesłać adres mailowy na który napisałeś o występującym problemie.
Napiszę do nich i zobaczymy jakie przyniesie to efekty.[/quote]

Wpierw pisałem, przez formularz kontaktowy na stronie internetowej, a późnej odpisywali już do mnie bezposrednio z adresu: "klient@toyota.pl"[/quote]

Mam taki sam problem - "heretyk", "vki" - czy udało Wam się tę sprawę wyjaśnić - macie dostęp do "MOJE ZAMÓWIENIA "[/quote]

Ja mam to samo pisałem do handlowca pisał dalej nadal nierozwiązane[/quote]

U mnie problem rozwiązali. Widze zamówienie i Ciągłe widzę ze nie w produkcji a zamówiony w sierpniu:(
Brylanty
Lex user
Model Lexusa: Nx

Post by Brylanty »

Koniec sierpnia zamawialiśmy. A tak naprawdę jesteśmy w tej aplikacji od miesiąca. Ale jeszcze nie na produkcji :/ dowiedziała się żona że mają termin do końca czerwca na wydanie samochodu.. Ja przestałem wierzyć
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

Valigora1 wrote:Właśnie zauważyłem, że zmienił się cennik Lexusa chyba od 7 marca 2022 r. wszystkie modele zdrożały o 7.000 zł. pakiety bez zmian zniknęła gwarancja ceny i raty został eco bonus. W tym samym czasie z forum tucson wynika ze salony Hyndai zażądały od klientów mających zamówione Tucsony dopłat od 2 tys do 5 tys.
Właśnie spojrzałem moje zamówienie gdzie podobno jedyny rabat to Eco Bonus bo państwowy zdrożało w 3msc o 32tys pln :szok:
whero
Lex Driver
Model Lexusa: rx, gs, nx

Post by whero »

Piotr76 wrote:Witam. Jestem nowy na forum. Ja zamówiłem 350h dopiero 5 lutego. Termin niestety na listopad :(. Jak czytam wasze wpisy o zamówieniach w sierpniu i odbiorze kwiecień lub maj to zaczynam mocno wątpić czy zdołam go w tym roku odebrać. Tak z ciekawości jakie terminy przy zamówieniu na dzisiaj?
z ciekawości jak wyglądały rabaty ewentualne? (którą wersja/jaka cena finalna?)
Klaudiusz
Lex Master
Model Lexusa: NX350h

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Klaudiusz »

Wrzucilem na YT jak dzialaja swiatla matrycowe w NX350h. Niedlugo Caroseria wrzuci test NX350h Omotenashi. Hazel plus Khaki.

https://youtube.com/shorts/Li40ErkzDKM?feature=share

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Farmax
Lex user

Post by Farmax »

dzisiaj wysłałem maila z prośbą o podpięcie zamówionego samochodu do aplikacji My Lexus i powiem wam że zrobili to od ręki
dostałem maila zwrotnego że ok - założyłem konto na portalu i podpięte jest zamówienie
minus, że nie pokazuje że już wyprodukowany :mad: ( zamówienie z sierpnia)
Post Reply

Return to “Lexus NX”