By the way znowu gafa? Można Piano Black zmienić? Nie wydaje mi się
Nie mozna.Ghotti wrote:18 min filmik 12 minut przegadane o debilnych normach UE i braku ML w 450h![]()
Obejrzałem ten filmik i mam te same odczucia. Film o niczym....Ghotti wrote:18 min filmik 12 minut przegadane o debilnych normach UE i braku ML w 450h![]()
Masz Ghotti racje, pięć dni jeździ tym autem filmik zaledwie 18 min i praktycznie nic nie powiedział o testowanym modelu.Ghotti wrote:18 min filmik 12 minut przegadane o debilnych normach UE i braku ML w 450h![]()
Są testy m.in Czeskie, Słowackie gdzie chwalą i są pod wrażeniem sterowania w kierownicy i Head-up display.Ghotti wrote:wkurza go sterowanie na kierownicy do którego pewnie idzie się przyzwyczaić
wkurzają go normy EU
wkurza go brak ML w 450h
można zmienić piano black, którego się nie da zmienić
i przez minute jaki to NX jest wspaniale spasowany, jakie ma dobrej jakości materiały, jaki ma fajny ekran, że średnie audio gra już bardzo dobrze - na to przeznaczył z 2 minuty
Chyba Lexus przestał mu dobrze płacić ...
nie rozumiem na co narzekacie - jak nie potrzebujesz mocy to jest cicho a jak butujesz to silnik wchodzi na obroty... no i go słuchać bo to spalinówka a nie elektryk...pss wrote:Czemu on mówi, że ten silnik nie wyje jak na tym teście 0-100 wyje ?
Ja wiem, że jest lepiej niż poprzednia hybryda, ale dalej dramat i faktycznie pewnie ten 450h ratuje sytuacje większym nakładem EV.
A i tak najbardziej przyczepił się systemu audio i cieszył się head up'em ...
Gdzie powinien raczej skupić się na najważniejszym czyli jak to auto jedzie, skręca etc.
Kiepski ten test na maxa, szkoda było mu dawać to auto
Users browsing this forum: maciejp and 7 guests