Zakup Lexusa NX 350h
-
- Lex Master
- Model Lexusa: 350h
Re: Zakup Lexusa NX 350h
Właśnie napisałem do handlowca zamówiony był grudzień, odbiór lipiec, obecnie październik.
-
- Lex Master
„ Aktualne szacowane terminy dostaw Nx-a to czerwiec -sierpień 2023” to jest już niedorzeczne 

-
- Lex Driver
- Model Lexusa: rx, gs, nx
obydwa bezprzewodowoprotos wrote:Mam pytanie czy android auto tylko przewodowo na androida?
-
- Lex Driver
w Japonii jakbyś chciał zamówić LX'a czas oczekiwania wynosi cztery lataGhotti wrote:„ Aktualne szacowane terminy dostaw Nx-a to czerwiec -sierpień 2023” to jest już niedorzeczne
-
- Lex user
- Model Lexusa: nx 350 h
W nowym nx Android auto na telefon działa tylko po przewodzie na tę chwilę...
-
- Lex Master
Ma być update softa do bezprzewodowego ale kiedy …
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX350h
Tu nie chodzi o to czy jest lepiej/gorzej tylko o to, że nie będę miał czym jeździć, więc w grę wchodzą różne opcjeGhotti wrote:
U konkurencji jest lepiej teraz? X3/q5/glc ?

I nie winię tutaj Lexusa żeby była jasność

-
- Lex Master
Tez teraz patrzę na używki/nowe ale te ceny @.@ nowe podstawowe x5 rok temu 225 teraz 300, GLE 245 teraz 325. Na Żeraniu jest nowy 450h design tazuna za 305 z 2021 także lekko 25k więcej no i rok starszy
-
- Lex Driver
w Stanach działa już bezprzewodowyprotos wrote:W nowym nx Android auto na telefon działa tylko po przewodzie na tę chwilę...
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350h
Dobra troche już pojeździłem wiec mogę powiedzieć co nieco.
Minusy wszystkie praktycznie mają związek z softem: problemy z połączeniem komórki, z ładowaniem profilu na którego załadowanie czasem trzeba czekać bardzo długo a czasami wcale się nie załaduje i trzeba uruchamiać ponownie system. Dodatkowo na forum zagranicznym poczytałem o problemach ludzi z lusterkami a mianowicie z drżeniem lusterka podczas jazdy i faktycznie cos takiego występuje w małym stopniu u mnie ale podejrzewam ze gdybym o tym nie przeczytał to bym tego nie zauważył. Trzeszczenie w kabinie nie występuje i naprawde w środku jest bardzo cicho w porównaniu np. z ux żony jest zdecydowanie lepiej wyciszony.
Mapa podobno miała być aktualizowana z chmury ale moja mapa jest z przed ponad pół roku więc nie wiem jak często będzie to aktualizowane ale potrafi mówić mi że jest zamknięta droga która już od dobrego roku jest otwarta.
Co do android auto to w salonie przy odbiorze powiedziano mi że samochód jest przystosowany do bezprzewodowego ale jest jakiś problem z androidem co mnie trochę dziwi bo chyba amerykanie nie mają innego androida niż europa
Minusy wszystkie praktycznie mają związek z softem: problemy z połączeniem komórki, z ładowaniem profilu na którego załadowanie czasem trzeba czekać bardzo długo a czasami wcale się nie załaduje i trzeba uruchamiać ponownie system. Dodatkowo na forum zagranicznym poczytałem o problemach ludzi z lusterkami a mianowicie z drżeniem lusterka podczas jazdy i faktycznie cos takiego występuje w małym stopniu u mnie ale podejrzewam ze gdybym o tym nie przeczytał to bym tego nie zauważył. Trzeszczenie w kabinie nie występuje i naprawde w środku jest bardzo cicho w porównaniu np. z ux żony jest zdecydowanie lepiej wyciszony.
Mapa podobno miała być aktualizowana z chmury ale moja mapa jest z przed ponad pół roku więc nie wiem jak często będzie to aktualizowane ale potrafi mówić mi że jest zamknięta droga która już od dobrego roku jest otwarta.
Co do android auto to w salonie przy odbiorze powiedziano mi że samochód jest przystosowany do bezprzewodowego ale jest jakiś problem z androidem co mnie trochę dziwi bo chyba amerykanie nie mają innego androida niż europa