RX ponoc ma byc dostepny w styczniu czyli wczesniej niz nasze NXy. Przedsprzedaz w sierpniu/wrzesniu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zakup Lexusa NX 350h
-
- Lex Master
- Model Lexusa: NX350h
-
- Lex Master
- Model Lexusa: 350h
Re: Zakup Lexusa NX 350h
Jest gdzieś cennik? Jakieś tourne gdzie można obejrzeć na Żywo? Jestem ślepy albo nie potrafię znaleźć.
NX tez miały być w styczniu pierwsze ….
NX tez miały być w styczniu pierwsze ….
-
- Lex Master
Zakup Lexusa NX 350h
Cennik bedzie na pokazie przedpremierowym w sierpniu w salonie Lexusa. Czekamy.
-
- Lex user
Rozmawiałem o RX tydzien temu w salonie z dyrektorem sprzedazy. Maja dostac jedna sztuke we wrzesniu. Auta testowe pojawia sie w marcu. W marcu/kwietniu beda do odbioru pierwsze egzemplarze RX zamowione we wrzesniu, ale tylko najwyzsze modele (RX450h oraz RX500h). Na RX 350h trzeba bedzie poczekac minimum rok do wrzesnia 2023.Klaudiusz wrote:RX ponoc ma byc dostepny w styczniu czyli wczesniej niz nasze NXy. Przedsprzedaz w sierpniu/wrzesniu.
-
- Lex Master
Rozmawiałem ze swoim handlowcem nadal są opóźnienia nadal się powiększają w tym miesiącu dostali kolejne przesunięcia produkcji na część samochodów także kto ma szczęście będzie w puli
ja ze swoim Omo + luxury + czerwień której tez nie ma … raczej nie mam co liczyć na grudzień i pewnie 25 sierpnia dostanę nowa date bo jakoś wrzesień/październik powinni zacząć produkcje.

-
- Lex user
A orientujecie się jakie kolory (poza czerwonym) są problematyczne i generują większe obsuwy?Ghotti wrote:Rozmawiałem ze swoim handlowcem nadal są opóźnienia nadal się powiększają w tym miesiącu dostali kolejne przesunięcia produkcji na część samochodów także kto ma szczęście będzie w pulija ze swoim Omo + luxury + czerwień której tez nie ma … raczej nie mam co liczyć na grudzień i pewnie 25 sierpnia dostanę nowa date bo jakoś wrzesień/październik powinni zacząć produkcje.
-
- Lex Master
Biała perła i czerwony.
-
- Lex user
Kolory raczej nie mają znaczenia. Ja mam zamoeiony khaki i prawie trafił do produkcji w lipcu, gdy nagle z aplikacji zniknął zapis o miejscu gdzie miał być produkowany. Sprzedawca ppwiedział, że mnóstwo lipcowych zamówień zostało anulowanych i przesunięto je na wrzesień jako priorytetowe do produkcji. Nie będę tego komentował. Obawiam się że zimą może być jeszcze gorzej, bo covid znowu szaleje i urośnie w siłę jesienią, co znowu zastopuje podaż półprzewodników.
-
- Lex Master
Mają kolory znaczenie. Wybrałem czerwień dzwonił mój handlowiec czy nie chce zmienić na czarny to może dostanę szybciej. Szybciej tzn z mniejszym ryzykiem przesunięć następnych.
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX
Zakup Lexusa NX 350h
A mój handlowiec powiedział, że zmiana koloru wiąże się z wyrzuceniem z kolejki. I od początku...
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka