Zakup Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
Klaudiusz
Lex Master
Model Lexusa: NX350h

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Klaudiusz »

RX ponoc ma byc dostepny w styczniu czyli wczesniej niz nasze NXy. Przedsprzedaz w sierpniu/wrzesniu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Re: Zakup Lexusa NX 350h

Post by Ghotti »

Jest gdzieś cennik? Jakieś tourne gdzie można obejrzeć na Żywo? Jestem ślepy albo nie potrafię znaleźć.
NX tez miały być w styczniu pierwsze ….
Klaudiusz
Lex Master

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Klaudiusz »

Cennik bedzie na pokazie przedpremierowym w sierpniu w salonie Lexusa. Czekamy.

Rambo
Lex user

Post by Rambo »

Klaudiusz wrote:RX ponoc ma byc dostepny w styczniu czyli wczesniej niz nasze NXy. Przedsprzedaz w sierpniu/wrzesniu.

Rozmawiałem o RX tydzien temu w salonie z dyrektorem sprzedazy. Maja dostac jedna sztuke we wrzesniu. Auta testowe pojawia sie w marcu. W marcu/kwietniu beda do odbioru pierwsze egzemplarze RX zamowione we wrzesniu, ale tylko najwyzsze modele (RX450h oraz RX500h). Na RX 350h trzeba bedzie poczekac minimum rok do wrzesnia 2023.
Ghotti
Lex Master

Post by Ghotti »

Rozmawiałem ze swoim handlowcem nadal są opóźnienia nadal się powiększają w tym miesiącu dostali kolejne przesunięcia produkcji na część samochodów także kto ma szczęście będzie w puli ;) ja ze swoim Omo + luxury + czerwień której tez nie ma … raczej nie mam co liczyć na grudzień i pewnie 25 sierpnia dostanę nowa date bo jakoś wrzesień/październik powinni zacząć produkcje.
PabloWRO
Lex user

Post by PabloWRO »

Ghotti wrote:Rozmawiałem ze swoim handlowcem nadal są opóźnienia nadal się powiększają w tym miesiącu dostali kolejne przesunięcia produkcji na część samochodów także kto ma szczęście będzie w puli ;) ja ze swoim Omo + luxury + czerwień której tez nie ma … raczej nie mam co liczyć na grudzień i pewnie 25 sierpnia dostanę nowa date bo jakoś wrzesień/październik powinni zacząć produkcje.
A orientujecie się jakie kolory (poza czerwonym) są problematyczne i generują większe obsuwy?
Ghotti
Lex Master

Post by Ghotti »

Biała perła i czerwony.
paweU
Lex user

Post by paweU »

Kolory raczej nie mają znaczenia. Ja mam zamoeiony khaki i prawie trafił do produkcji w lipcu, gdy nagle z aplikacji zniknął zapis o miejscu gdzie miał być produkowany. Sprzedawca ppwiedział, że mnóstwo lipcowych zamówień zostało anulowanych i przesunięto je na wrzesień jako priorytetowe do produkcji. Nie będę tego komentował. Obawiam się że zimą może być jeszcze gorzej, bo covid znowu szaleje i urośnie w siłę jesienią, co znowu zastopuje podaż półprzewodników.
Ghotti
Lex Master

Post by Ghotti »

Mają kolory znaczenie. Wybrałem czerwień dzwonił mój handlowiec czy nie chce zmienić na czarny to może dostanę szybciej. Szybciej tzn z mniejszym ryzykiem przesunięć następnych.
NEONX
Lex user
Model Lexusa: NX

Zakup Lexusa NX 350h

Post by NEONX »

A mój handlowiec powiedział, że zmiana koloru wiąże się z wyrzuceniem z kolejki. I od początku...

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Post Reply

Return to “Lexus NX”