Ja odbieram w czwartek. Sprzedawca potwierdzil ze nie ma kamer 360st. Ani pod lusterkami. Ani na przednim zderzaku.zibiern wrote:Kolego, zycze Ci mocno zebys mial kamere 360 w Twoim prestige z pakietem design ale jesli sie okaze to prawda to bedzie wynikalo ze Lexus kosmicznie gra w ciula. Ja mam zamowienie z tego samego dnia, tez prestige z pakietami i kamery 360 miec nie bede mimo ze zgodzilbym, sie na opoznienie produkcji zeby ja miec. Kiedy dealer Ci to potwierdzal? Jakos niedawno? Moze cos sie zmienilo i jednak zamowienia prestige z 2022 beda jednak mialy te kamery? Moze ktos juz oderbral prestige z pakietami zamawianego w 2022 i moze sie wypowiedziec?thomask wrote: ↑28 Mar 2023, o 18:28Właśnie tak myśle że panorama i 4x4 komponenty mają z tym problem oraz kamera 360.
Salon w którym zamawiałem ( Kraków ) potwierdził mi że nic nie będą odejmować z zamówienia tj. kamery 360 lub innych dodatków.
Jakbym chciał zrezygnować teraz z panoramy to trzeba zamówienie od nowa robić i na koniec kolejki więc cierpliwie czekam.
Produkcja 20.01.2023.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk