Cieple biale. Ewentualnie lekko pomarańczowe.Gontareek wrote:Jakiego koloru jest oświetlenie Ambiente bez pakietu Premium ?![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cieple biale. Ewentualnie lekko pomarańczowe.Gontareek wrote:Jakiego koloru jest oświetlenie Ambiente bez pakietu Premium ?![]()
napisz do handlowca podajac maila, musi go podpiac do zamówieniamichal89 wrote: ↑11 Oct 2023, o 09:15 Cześć,
Mam pytanie z innej beczki. 04.10.2023 zamówiłem w salonie fsport. Z tego co widzę większość ludzi śledzi swojego zamówienie na aplikacji. Ja nie dostałem od dealera danych do logowania ani nic takiego. Czy to jakieś przeoczenie i powinienem się odezwać do sprzedawcy czy takie dane dopiero otrzymuje jak otrzymam stock w fabryce? Wiecie może jakie obecnie są czasy oczekiwania? Gdzieś na FB mi migneło, że ktoś dostał stock 2 tygodnie po złożeniu zamówienia.
a nie jest tak iż goły prestige nie ma homologacji na 20`? Możesz mieć problem przy stłuczce np.Arianek wrote: ↑10 Oct 2023, o 23:23 Cześć,
W dniu dzisiejszym zamówiłem Lexusa NX 350H Prestige, pierwotnie chciałem wybrać wersje z pakietami Design/Tazuna lub Omotenashi jednak zależało mi najbardziej na szybkim odbiorze auta ze względu na problemy z obecnym samochodem. Ogólnie wyposażenie tej wersji mi odpowiada, z wyjątkiem felg 18”, które moim zdaniem są zdecydowanie za małe i wyglądają trochę śmiesznie. Orientujecie się czy można zakupić same felgi 20” od Lexusa?? Ewentualnie czy jakiekolwiek felgi aluminiowe zakupione w innym miejscu tez będą ok czy jednak lepiej postawić na oryginalne? Poza tym autko zrobiło na mnie bardzo duże wrażenie- i mam nadzieje, że tak już zostanieOpony i tak chciałem kupić wielosezonowe, gdyż bardzo sobie chwale takie rozwiązanie, ale zastanawiam się co z felgami- czy większy rozmiar felg wpłynie pozytywnie na inne niż wizualne aspekty takie jak np. na komfort jazdy, zawieszenie, spalanie?
a może to tylko złudzenie i na żywo nie wyglądają na takie małe?
Czesto widac na ulicy auta na 18. Jak jedziesz to trudno rozpoznac czy to 18 czy 20. Jak stoisz to niestety widac.Arianek wrote:Podpytam w salonie. Pytanie do osób, które posiadają auto na kołach 18”- czy rzeczywiście koła wydają się być takie małe jak na filmikach, które oglądałem na YouTube? Niestety nie miałem okazji zobaczyć na żywo tej wersji.. Szkoda, że taki długi czas oczekiwania na wersje z pakietami
Opinie w sumie są podzielone- wiele komentarzy czytałem, że komfort jazdy i wyciszenie lepsze na 18 niż na 20 runflat.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests